6.000 TL Palm Tutuş için Mouse Önerisi

• Konuyu başlatan Ogo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 564

Ogo

Megapat
Merhaba. Mevcut Mouse'um DeathAdder V2 Pro. Elim alışık kendisine ancak arızalandı. El ölçüleri 18/9.
Yeni bir mouse almak istiyorum. Ergo mouse piyasasında Superlight 2 DeX, WL Sowrd X ve DeathAdder V3 Pro'yu kestirdim gözüme.
Arada bir ergo değil de düz mü alsam diye düşünüyorum. Bütçe çok mühim değil ancak 6.000 TL diyelim ortalama. Biraz üstü altı olabilir.
Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Merhaba. Mevcut Mouse'um DeathAdder V2 Pro. Elim alışık kendisine ancak arızalandı.
Yeni bir mouse almak istiyorum. Ergo mouse piyasasında Superlight 2 DeX, wl sowrd X ve DeathAdder V3 Pro'yu kestirdim gözüme.
Arada bir ergo değil de düz mü alsam diye düşünüyorum. Bütçe çok mühim değil ancak 6.000 TL diyelim ortalama. Biraz üstü altı olabilir.
Siz ne önerirsiniz?

Wl bakabilirainiz ATK'larda var. Elinizin boyutuna dikkat ederek alın.

Wl bakabilirainiz ATK'larda var. Elinizin boyutuna dikkat ederek alın.
cevap için teşekkürler. El ölçüleri 18/9. Sword konusunda da wraith'in iade almadığı ve/veya onarım sıkıntısı çıktığı ile ilgili şikayetler oluyor hep. Bir de delikli olmasından korktum. Palm tutarken avuç içine iz yapıp rahatsız eder mi acaba diye...

Cevap için teşekkürler. El ölçüleri 18/9. sword konusunda da Wraith'in iade almadığı ve/veya onarım sıkıntısı çıktığı ile ilgili şikayetler oluyor hep. Bir de delikli olmasından korktum. Palm tutarken avuç içine iz yapıp rahatsız eder mi acaba diye...

3 de printirla hafif bir filamentle kapatcak şekile kapatabilirsiniz veya Çin'den alabilirsiniz bu parçayı Wraith iade meselesini de bilmiyorum.

@belirsizz hocam benim durumum için ne önerirsiniz? 18/9 el palm tutuş.
Lamzu thorn, DeX, dav3 veya sword arasındayım.

Ben olsaydım direk DeathAdder V3 Pro alırdım.
Sword X için ekstrem bir malzeme kalitesi istemiyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. Superlight 2 DeX pahalı. Lamzu thorn ya da DeathAdder V3 Pro alırdım. DeathAdder V3 Pro DeathAdder V2 Pro'ya Lamzu Thorn'dan şekil olarak daha benzer. Lamzu thorn biraz daha kısa. İkisi arasında kalsam yine DeathAdder V3 Pro seçerim. Hem ucuz hem de ihtiyacınızı karşılar. Mediamarktan deneyip rahat ederseniz alabilirsiniz.

3 de printirla hafif bir filamentle kapatcak şekile kapatabilirsiniz veya Çin'den alabilirsiniz bu parçayı Wraith iade meselesini de bilmiyorum.

Sırf magnezyum malzeme diye mouse alınacak sonra da magnezyumun üstü basit bir malzeme ile kapatılacak. İyi değil bence.

Ben olsaydım direk DeathAdder V3 Pro alırdım.
Sword X için ekstrem bir malzeme kalitesi istemiyorsanız gerek yok diye düşünüyorum. Superlight 2 DeX pahalı. Lamzu thorn ya da DeathAdder V3 Pro alırdım. DeathAdder V3 Pro DeathAdder V2 Pro'ya Lamzu Thorn'dan şekil olarak daha benzer. Lamzu thorn biraz daha kısa. İkisi arasında kalsam yine DeathAdder V3 Pro seçerim. Hem ucuz hem de ihtiyacınızı karşılar. Mediamarktan deneyip rahat ederseniz alabilirsiniz.

Sırf magnezyum malzeme diye mouse alınacak sonra da magnezyumun üstü basit bir malzeme ile kapatılacak. İyi değil bence.

Haklısınız hocam ben sadece öneri verdim.
Sword X malzemesi ne magnezyum kasa mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı