Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 10 Aralık 2020 #11 NightFlowey dedi: Eğer güçden cikaricaksa o laptop Pentium 4 gücüne falan düşer. Genişletmek için tıkla... 2 Farklı evimiz var birde arada sırada akraba ziyaretine gidiyorum orada oyun falan oynuyoruz güçden çıkmayacak.
NightFlowey dedi: Eğer güçden cikaricaksa o laptop Pentium 4 gücüne falan düşer. Genişletmek için tıkla... 2 Farklı evimiz var birde arada sırada akraba ziyaretine gidiyorum orada oyun falan oynuyoruz güçden çıkmayacak.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #12 Shel_by dedi: 2 Farklı evimiz var bir de arada sırada akraba ziyaretine gidiyorum orada oyun falan oynuyoruz güçden çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... O zaman alacaksan Ryzen serisi olan laptop bakın önerim ama kasada alıcağınızın 4'de 1'ni alirsin.
Shel_by dedi: 2 Farklı evimiz var bir de arada sırada akraba ziyaretine gidiyorum orada oyun falan oynuyoruz güçden çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... O zaman alacaksan Ryzen serisi olan laptop bakın önerim ama kasada alıcağınızın 4'de 1'ni alirsin.
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 10 Aralık 2020 #13 NightFlowey dedi: O zaman alacaksan Ryzen serisi olan laptop bakın önerim ama kasada alıcağınızın 4'de 1'ni alirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim.
NightFlowey dedi: O zaman alacaksan Ryzen serisi olan laptop bakın önerim ama kasada alıcağınızın 4'de 1'ni alirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim.