7 790140 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 5 14 Haziran 2025 #21 Beyazye dedi: evet yaptım 85 90 derecede geziniyor genelde Genişletmek için tıkla... Soğutucu yanlış yerleştirildiyse temassızlıktan dolayı biraz ısınıyor olabilir mi? Kasa içini temizleyin.
Beyazye dedi: evet yaptım 85 90 derecede geziniyor genelde Genişletmek için tıkla... Soğutucu yanlış yerleştirildiyse temassızlıktan dolayı biraz ısınıyor olabilir mi? Kasa içini temizleyin.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.240 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #22 Beyazye dedi: evet yaptım 85 90 derecede geziniyor genelde Genişletmek için tıkla... Bak cevabı kendi kendine vermişsin bakım yeni yapıldıysa bu sıcaklıklar çok yüksek. Kasanın modeli nedir? Bu işlemcinin sıcaklığı mı ekran kartının mı?
Beyazye dedi: evet yaptım 85 90 derecede geziniyor genelde Genişletmek için tıkla... Bak cevabı kendi kendine vermişsin bakım yeni yapıldıysa bu sıcaklıklar çok yüksek. Kasanın modeli nedir? Bu işlemcinin sıcaklığı mı ekran kartının mı?