EmirAmaBruh Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Selamlar öncelikle yazın çalışıp 6.000 TL gibi bir bütçe kazanmayı umut ediyorum. Bu parayla bana en iyi sistemi önerir misiniz?
Selamlar öncelikle yazın çalışıp 6.000 TL gibi bir bütçe kazanmayı umut ediyorum. Bu parayla bana en iyi sistemi önerir misiniz?
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #2 EmirAmaBruh dedi: Selamlar öncelikle yazın çalışıp 6.000 TL gibi bir bütçe kazanmayı umut ediyorum. Bu parayla bana en iyi sistemi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence yaza doğru konu açmanız daha iyi olur nedeni ise ileriki zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir ve istediğiniz elinize geçmeyebilir.
EmirAmaBruh dedi: Selamlar öncelikle yazın çalışıp 6.000 TL gibi bir bütçe kazanmayı umut ediyorum. Bu parayla bana en iyi sistemi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence yaza doğru konu açmanız daha iyi olur nedeni ise ileriki zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir ve istediğiniz elinize geçmeyebilir.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 22 Nisan 2021 #3 darknight3457 dedi: Bence yaza doğru konu açmanız daha iyi olur nedeni ise ileriki zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir ve istediğiniz elinize geçmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Yaza doğru fiyatlar daha da patlar bence şimdi almak en mantıklısı. Bu sıkışık dönemde bile mining yapıp fiyatları arttırıyorlarsa yaz tatilinde resmen patlama yaşanır.
darknight3457 dedi: Bence yaza doğru konu açmanız daha iyi olur nedeni ise ileriki zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir ve istediğiniz elinize geçmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Yaza doğru fiyatlar daha da patlar bence şimdi almak en mantıklısı. Bu sıkışık dönemde bile mining yapıp fiyatları arttırıyorlarsa yaz tatilinde resmen patlama yaşanır.
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Bu piyasada bu ve bunun gibi sistemler mevcut. Hydro Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bu piyasada bu ve bunun gibi sistemler mevcut. Hydro Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
EmirAmaBruh Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #5 darknight3457 dedi: Bence yaza doğru konu açmanız daha iyi olur nedeni ise ileriki zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir ve istediğiniz elinize geçmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, teşekkürler. Şu an önerebiliceğiniz bir sistem var mı?
darknight3457 dedi: Bence yaza doğru konu açmanız daha iyi olur nedeni ise ileriki zamanlarda fiyatlarda değişiklik olabilir ve istediğiniz elinize geçmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun, teşekkürler. Şu an önerebiliceğiniz bir sistem var mı?