Taranatost Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Merhaba ben 5 ila 6 bin TL arasında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar bu fiyat bandında bilgisayar toplama konusunda yardım edebilir mi? Amacım oyun oynamak. Teşekkür ederim.
Merhaba ben 5 ila 6 bin TL arasında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olanlar bu fiyat bandında bilgisayar toplama konusunda yardım edebilir mi? Amacım oyun oynamak. Teşekkür ederim.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Hocam ya 2.el ekran kartlı bir PC dizeceksin ya da sıfır ve hazır bir APU sistem alarak ileride iyi bir ekran kartı takacaksın. Karar senin.
Hocam ya 2.el ekran kartlı bir PC dizeceksin ya da sıfır ve hazır bir APU sistem alarak ileride iyi bir ekran kartı takacaksın. Karar senin.
B BersenTR Picopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #3 APU sistem istersen fiyat olarak gayet iyi. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
APU sistem istersen fiyat olarak gayet iyi. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 13 Haziran 2022 #4 BersenTR dedi: APU sistem istersen fiyat olarak gayet iyi. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 10.000 lira olarak gözüküyor.
BersenTR dedi: APU sistem istersen fiyat olarak gayet iyi. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 10.000 lira olarak gözüküyor.