6.000 TL'ye 24 inç monitör önerisi

Pahalı bu bütçede daha iyileri var.

Genelde Odyssey serileri sorunlu diyorlar ama G4 serisinde bunu garipte olsa düzeltmişler ama işin saçma tarafı G5 serisinde bunu nasıl berbat hale getirdiler samsunga sormak lazım ama samsunga bu teknolojinin içinde devam ediyor tabii ki başka F/P ürünler alınabilir ama 25 inç 240 Hz 1 ms ve IPS panel bulması zor eğer eğer bu aralıklarda bu özelliklere uyan monitör varsa benimle paylaşırsan o markayı da alayım.
Üstte attığım modeller sadece 1K daha eklenerek alınabilir hatta 2K daha düşük bütçede AOC 25G3ZM var tek sorunu VA olması ki bu bazıları için sorun bile değil.

Pahalı bu bütçede daha iyileri var.

Üstte attığım modeller sadece 1K daha eklenerek alınabilir hatta 2K daha düşük bütçede AOC 25G3zm var tek sorunu VA olması ki bu bazıları için sorun bile değil.

Oyun oynayanlar bilir ki IPS panel dışında diğer paneller performans ve görüntü kalitesi olarak daha kötüdür şimdi yukarıda attığın monitörlere baktımda ViewSonic marka monitörun özellikleri benim attığım Samsung G4 ile aynı neredeyse evet kağıt üstünde ms süreleri aynı değil ama normal insanlar bu ms farkını kolay kolay anlayamaz ViewSonic iyi bir marka olabilir ama her ürünü 10/10 değil sırf sağda solda birkaç kişi Samsung G4 kötü diye tüm Odyssey serisini kötülemen insanları taraf gösteriyor teknoloji şans işi senin aldığın bir ürün iyiken benim aldıgım bir ürün sorunlu çıkabiliyor.

Oyun oynayanlar bilir ki IPS panel dışında diğer paneller performans ve görüntü kalitesi olarak daha kötüdür şimdi yukarıda attığın monitörlere baktımda ViewSonic marka monitörun özellikleri benim attığım Samsung G4 ile aynı neredeyse evet kağıt üstünde ms süreleri aynı değil ama normal insanlar bu ms farkını kolay kolay anlayamaz ViewSonic iyi bir marka olabilir ama her ürünü 10/10 değil sırf sağda solda birkaç kişi Samsung G4 kötü diye tüm Odyssey serisini kötülemen insanları taraf gösteriyor teknoloji şans işi senin aldığın bir ürün iyiken benim aldıgım bir ürün sorunlu çıkabiliyor.
G4 serisi 5k 6k civarında olsa anlarım, ancak 7k. 1k daha ekleyip hem özellik olarak daha iyi olan hemde daha güvenli bir modeli almak mantıklı değilmi sencede? Ve senin dediğin mantığa göre kronik sorunlu olan bir modelle kaliteli bir modeldede sorun olabilir diyosun, teorik olarak doğru ancak kaliteli modelde sorun olma ihtimali çok çok daha az bu yüzden bunları öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı