Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #21 roxy1881 dedi: Ben olsam temiz ikinci alırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam oturduğum yerde yok.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 11 Mayıs 2025 #22 Alparow dedi: Hocam düzgün marka yok Turbox Izoly vs almakta istemiyorum bir de WattMan hataları varmış galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam 6500 XT fiyatına asla değmeyecek bir kart, ikinci ele yönelmeniz gerekebilir. Elden test edip almayı deneyebilirsiniz.
Alparow dedi: Hocam düzgün marka yok Turbox Izoly vs almakta istemiyorum bir de WattMan hataları varmış galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam 6500 XT fiyatına asla değmeyecek bir kart, ikinci ele yönelmeniz gerekebilir. Elden test edip almayı deneyebilirsiniz.
Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #23 Alparow dedi: Hocam düzgün marka yok Turbox Izoly vs almakta istemiyorum bir de WattMan hataları varmış galiba. Genişletmek için tıkla... WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam.
Alparow dedi: Hocam düzgün marka yok Turbox Izoly vs almakta istemiyorum bir de WattMan hataları varmış galiba. Genişletmek için tıkla... WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2025 #24 Alparow dedi: Hocam oturduğum yerde yok. Genişletmek için tıkla... Kargoyla alın beğenmezseniz iade edersiniz.
Alparow dedi: Hocam oturduğum yerde yok. Genişletmek için tıkla... Kargoyla alın beğenmezseniz iade edersiniz.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.638 Makaleler 1 Çözümler 102 Yer İstanbul 11 Mayıs 2025 #25 utkuymus dedi: Kargoyla alın beğenmezseniz iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Pek yok galiba kargo ile satış yapan.
utkuymus dedi: Kargoyla alın beğenmezseniz iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Pek yok galiba kargo ile satış yapan.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 11 Mayıs 2025 #26 Soap Mactavish TR dedi: WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabilecek güç olmadıktan sonra VRAM bir işe yaramıyor.
Soap Mactavish TR dedi: WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabilecek güç olmadıktan sonra VRAM bir işe yaramıyor.
Soap Mactavish TR Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #27 utkuymus dedi: 6500 XT 580'den daha iyi bir kart. Genişletmek için tıkla... Aralarında büyük bir fark yok diye biliyorum hocam.
utkuymus dedi: 6500 XT 580'den daha iyi bir kart. Genişletmek için tıkla... Aralarında büyük bir fark yok diye biliyorum hocam.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.407 Çözümler 46 Yer Bursa 11 Mayıs 2025 #28 Alparow dedi: Hocam düzgün marka yok Turbox Izoly vs almakta istemiyorum bir de WattMan hataları varmış galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman para biriktirmeye devam et, veya biraz daha para ekle en azından Arc A750 al arkana yaslan.
Alparow dedi: Hocam düzgün marka yok Turbox Izoly vs almakta istemiyorum bir de WattMan hataları varmış galiba. Genişletmek için tıkla... O zaman para biriktirmeye devam et, veya biraz daha para ekle en azından Arc A750 al arkana yaslan.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #29 Soap Mactavish TR dedi: WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce hangi yıla kadar güncelleme alır.
Soap Mactavish TR dedi: WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce hangi yıla kadar güncelleme alır.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2025 #30 Soap Mactavish TR dedi: WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam. Genişletmek için tıkla... Sakın 580 den bahsediyorum deme 6500 xt 1.5 2 kat daha güçlü.
Soap Mactavish TR dedi: WattMan hataları var evet hocam ama 8 GB sonuçta bu dönemde o fiyata 8 GB GPU iyi bence hocam. Genişletmek için tıkla... Sakın 580 den bahsediyorum deme 6500 xt 1.5 2 kat daha güçlü.