6.000 TL'ye kadar direksiyon seti önerisi

Bütçe
5-7 Bin tl arası

wodyys

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 5700XT İntel Core i3-12100F 2x32 GB Ram
İlla 6 bin altında olacak diye bakmayın; üstüne bir bin lira daha koyarak düşünebilirim. Alıp uzun süre kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. Önceden söyleyeyim, kesinlikle Rampage V900 almayı planlamıyorum. Daha önce bir kere aldım, çok hızlı bozuldu, o kadar parayı çöpe attık. Bir daha öyle bir hata yapmak istemiyorum. Genellikle Assetto Corsa, ETS 2, Forza 5 gibi oyunları oynuyorum.

Son düzenleme:
İkinci el satın alabilir misin? Bu paraya sıfır olarak alacağın direksiyon seti V900'ün bi' nevi aynısı olur çünkü. Senin tabirinle paranı tekrardan çöpe atmış, tekrardan hata yapmış olursun.

İkinci el satın alabilir misin? Bu paraya sıfır olarak alacağın direksiyon seti V900'in bi' nevi aynısı olur çünkü. Senin tabirinle paranı tekrardan çöpe atmış olursun.

Evet yazmayı unutmuşum 2.el olmasında bir problem yok.

@wodyys

İkinci el olarak 7 bin liraya alacağın direksiyon setiyle 5 bin liraya alacağın direksiyon seti hemen hemen aynı olacağı için üç saat boş yapmayayım madem. Daha önceden yazdığım şu mesajı dikkate alabilirsin, bu pazarlıkla G25/G27 düşürme işi senin için biraz daha kolaylaşır hem:

Yalnızca şöyle bir ekleme yapmak isterim ki plastik pedallara ve vitesten kısmaya razıysan yine pazarlıkla düz Thrustmaster T150/TMX gelme olasılığı da var. Yaşadığın yere göre küçük bi' araştırma yap gel istersen.

Bir araçtırma yaptım

Thrustmaster F430 buldum 5200'e pazarlıkla 4500'e alabileceğimi düşünüyorum ama değer mi bir fikrim yok​

Yok, değmez. F430 yerine DFGT satın alman bile daha yararına olur ki daha ucuza getirebileceğini düşünüyorum. Diğer seçeneklere baktın mı?

Yok, değmez. F430 yerine DFGT satın alman bile daha yararına olur ki daha ucuza getirebileceğini düşünüyorum. Diğer seçeneklere baktın mı?

DFGT buldum 5000 TL'ye pazarlıkla 4-4.500 yapabileceğimi düşünüyorum bir tane G27 buldum 6.700'e yanına Arduino el freni de hediye ediyormuş pazarlıkla 6 ya kadar indiririm onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…