D Destrions Femtopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #11 Wlixe dedi: İllaki Intel işlemci alacağım diyorsanız mecburen anakartınızı değiştireceksiniz, anakartınız AMD işlemcilerini destekliyor. Genişletmek için tıkla... İllaki Intel işlemci şart değil hocam, zaten yukarıdaki arkadaşın attığı R7 5700X'i almayı düşünüyordum.
Wlixe dedi: İllaki Intel işlemci alacağım diyorsanız mecburen anakartınızı değiştireceksiniz, anakartınız AMD işlemcilerini destekliyor. Genişletmek için tıkla... İllaki Intel işlemci şart değil hocam, zaten yukarıdaki arkadaşın attığı R7 5700X'i almayı düşünüyordum.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.853 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 6 Haziran 2023 #12 Destrions dedi: İllaki Intel işlemci şart değil hocam, zaten yukarıdaki arkadaşın attığı R7 5700X'i almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Sistemi sadece oyun amaçlı kullanacaksanız 5600 alın. Aralarında performans farkı yok denecek kadar az.
Destrions dedi: İllaki Intel işlemci şart değil hocam, zaten yukarıdaki arkadaşın attığı R7 5700X'i almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Sistemi sadece oyun amaçlı kullanacaksanız 5600 alın. Aralarında performans farkı yok denecek kadar az.
D Destrions Femtopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #13 the Prodigy dedi: Sistemi sadece oyun amaçlı kullanacaksanız 5600 alın. Aralarında performans farkı yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
the Prodigy dedi: Sistemi sadece oyun amaçlı kullanacaksanız 5600 alın. Aralarında performans farkı yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.622 Çözümler 134 6 Haziran 2023 #14 Destrions dedi: İllaki Intel işlemci şart değil hocam, zaten yukarıdaki arkadaşın attığı R7 5700X'i almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Benim de önerim aynı şekilde olur. Arkadaşın attığı İşlemci Soğutuculardan birini almayı da ihmal etmeyin derim.
Destrions dedi: İllaki Intel işlemci şart değil hocam, zaten yukarıdaki arkadaşın attığı R7 5700X'i almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Benim de önerim aynı şekilde olur. Arkadaşın attığı İşlemci Soğutuculardan birini almayı da ihmal etmeyin derim.