Belirtmeyi unutmuşum yükseklik ve pivot ayarı benim için kesin şart olmasa bile olmasını isterim. Bu durumda siz ne önerirsiniz ? Bütçeyi az biraz esnetebilirim duruma göre ama şuan ki bütçede kalmak önceliğimdir.24G42e sizin için en mantıklı model gibi gözüküyor. IPS panelde iyi bir siyah performansı beklemeyin çünkü kontrast oranı yeterli değil. Yine de 24G42e IPS olarak fena bir kontrast oranı sunmuyor sizi üzmez. VG249QL3A'nın incelemesini bulamadım o yüzden bilgim yok. Veya gördüysemde hatırlamıyorum. R24E'nin kontrast oranı ve parlaklığı 24G42E'den zayıf. AOC'un pivot ve yükseklik ayarı yok, eğer bunlar dert ise diğer modellere yönelin.
Be.
Belirtmeyi unutmuşum yükseklik ve pivot ayarı benim için kesin şart olmasa bile olmasını isterim. Bu durumda siz ne önerirsiniz? Bütçeyi az biraz esnetebilirim duruma göre ama şu anki bütçede kalmak önceliğimdir.
Ama en iyi F/P seçeneğin 24G42e olması durumunda mecbur olarak tercih edeceğim sanırım.
Attığım asus modeli için yorumunuz nedir? Sizin de zamanınızı alıyorum kusuruma bakmayın.Kullanacağınız ortam fazla ışık almıyorsa R24E'de alınabilir. Veya AOC alıp ileride monitör standı da alabilirsiniz.
VG249QL3AAttığım asus modeli için yorumunuz nedir? Sizin de zamanınızı alıyorum kusuruma bakmayın.
Ayrıca sizin bu modeller haricinde önerebileceğiniz model varsa eğer onları da değerlendirmek isterim
Attığım ASUS modeli için yorumunuz nedir? Sizin de zamanınızı alıyorum kusuruma bakmayın.
Ayrıca sizin bu modeller haricinde önerebileceğiniz model varsa eğer onları da değerlendirmek isterim.
VG249QL3a
sRGB: 99%
Brightness: 350cd/㎡
Contrast ratio: 1000:1
24G42e
sRGB: 129.3%
Brightness: 300cd/㎡
Contrast ratio: 1000:1
Ayrıca bu modelde backlight olarak wled kullanılmış VG249QL3a da LED tercih edilirken fakat farkı nedir bilmiyorum.
Gözümden kaçmış kusuruma bakmayın.ASUS'la alakalı yorumum önceki mesajda mevcut. 1080p monitör kıtlığı var. Hem fiyatlar pahalı hem de doğru düzgün model sayısı oldukça az. Bazılarının incelemesi yok, bazılarının fiyatları pahalı, bazılarının pivot ve yükseklik ayarı yok veya bazıları isteklerinizi karşılamıyor.
Kâğıtüstü verilerin monitörlerde hiçbir önemi yok. AOC'ta sRGB %147, kontrast oranı 1500:1 çıkıyor incelemede. 27inç versiyonu da benzer sonuçlar alıyor.
Burada incelemesini yapmıştım.
Rehber: AOC AGON 24G42E alınır mı?
Kontrast Kontrast oranı efsane. Kontrast oranı 1500:1 çıkmış, ortalama olarak IPS paneller 1000:1 civarı kontrast sunar. Mesela bu bütçelerdeki rakibi MAG256F 1100:1 civarı kontrast oranına sahip...techolay.net
Bu monitöre bir bakmanı tavsiye ederim renk konusunda üzeceğini sanmıyorum bu fiyata bunu alıp yanına monitör standı alabilirsin.
Bu monitöre bir bakmanı tavsiye ederim renk konusunda üzeceğini sanmıyorum bu fiyata bunu alıp yanına monitör standı alabilirsin.
Şuan kullandığım monitör AOC 24G2U BK pivot ve yükseklik ayarı var ayakta. Ayakların sabitleme kısmı standart mıdır 24G42E yi bu ayağa takarak kullanabilir miyim. Eski monitörü de 24G42E nin ayağına takarak kardeşime vereceğim eğer ayakları değiştirebiliyorsam.R24E'nin renk gamutları daha iyi, ayrıca pivot ve yükseklik ayarı destekliyor.