Şu an kullandığım monitör AOC 24G2U bk pivot ve yükseklik ayarı var ayakta. Ayakların sabitleme kısmı standart mıdır 24G42e yi bu ayağa takarak kullanabilir miyim? Eski monitörü de 24G42ENIN ayağına takarak kardeşime vereceğim eğer ayakları değiştirebiliyorsam.
R24E'nin renk gamutları daha iyi, ayrıca pivot ve yükseklik ayarı destekliyor.
Renk gamutu daha iyi diyorsunuz ama hiçbir detaylı bilgi paylaşılmamış monitörle ilgili üstüne ghosting gibi sorunları da varmış yanlış anlamayın bende MSI ile Lenovo arasında kaldım.
değerler gerçekten doğruysa alınabilir lenovo ghosting çok yoktur umarımŞu videoda MSI ile alakalı bilgi var.
Özet geçeyim.
%93sRGB coverage.
%76 Adobe RGB coverage
%75 DCI-P3 coverage
Başka bir incelemede de %125 civarı sRGB volume çıkıyordu. Hangisi hatırlamıyorum.
Lenovo incelemesi:
Eki Görüntüle 2492036
Değerler gerçekten doğruysa alınabilir Lenovo ghosting çok yoktur umarım.
Ölçüm cihazıyla ölçülen veriler bunlar, doğru olmama ihtimali yok. Monitörden monitöre göre sonuçlar biraz değişsede bu değerlere yakın bir şey elde edersiniz. Sana şöyle söyleyeyim, ASUS ve MSI gibi markalar ucuza kaliteli ürün satmaz.
Haklısın aga geçenlerde ASUS'un bir modelini aldım araştırmadan gerçekten gördüğüm en kötü panele sahipti ben gameon kullanıyorum pek bilinmeyen bir marka 1000 kat daha iyi ondan üstüne de ASUS'ta ölü pixel çıktı iadeye yolladım haber bekliyorum MSI ile Lenovo arasında kaldım.
lenovo alcam bakalım umarım üzmezGiriş seviyede MSI ve ASUS gibi çok bilindik markalar almak çoğu zaman tatmin etmez. Kaliteli modelleri zirveye oynuyor evet ama, giriş seviye modelleri de dökülüyor. Ayrıca fiyatları da pahalı. Büyük markalar oldukları için sazan gibi atlayan çok fazla insan var.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-pm-HBC000063FP3W şu monitör nasılGiriş seviyede MSI ve ASUS gibi çok bilindik markalar almak çoğu zaman tatmin etmez. Kaliteli modelleri zirveye oynuyor evet ama, giriş seviye modelleri de dökülüyor. Ayrıca fiyatları da pahalı. Büyük markalar oldukları için sazan gibi atlayan çok fazla insan var.
Burada detaylı bir yorum yaptım.lenovo alcam bakalım umarım üzmez
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-pm-HBC000063FP3W şu monitör nasıl
Burada detaylı bir yorum yaptım.
6.000 TL monitör önerisi
Monitörüm yaklasik 1 saat once acmaya calistigimda kirildigini fark ettim 165Hz IPS 1ms 24 inc ASUS'tu bu monitoru aratmayan bir oneriniz var mi? Bütçem tam belirli degil ama 6000 ustune cikmam imkansiz teşekkürler. @forcesss3www.technopat.net
Techolayda incelemesini de yapmışlar.
Rehber: AOC 25G3ZM vs Philips 25M2N3200W vs Lenovo R25F-30
[TABLE style='width: 100%;'] [TD style='width: 25.171%;'][/TD] [TD style='width: 24.829%;']AOC 25G3ZM[/TD] [TD style='width: 25.0000%;']Philips 25M2N3200W[/TD] [TD style='width: 25.0000%;']Lenovo R25F-30[/TD] [TD style='width: 25.171%;text-align: center;'] [/TD] [TD style='width...techolay.net