Arkadaşımda 275F var çok memnun bende 256F kullanıyorum çok memnunum.MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 275F ITOPYA'dawww.itopya.com
256F 24.5 inç, 275F ise 27 inç. (256F uzun süredir stokta yoktu Hepsiburada resmi satıcısı)
Nasıl uygun görürseniz, bende 256F aldım eğer stoklar tükenmezse 275F alıp diğerini 2. ekrana çevireceğim.27 olanı listeme aldım. Ben de mevcut 24 var zaten. 27 yada üzeri olsun istiyorum. MSI çok tercihim değil, daha önce de kullanmadım ama monitör de nasıldır bilemem. Başka önerilere göre bakacağım artık.
Hikayeli oyunlar oynadığınız için size kaliteli VA panel çok iyi olur. Attığınız ilk monitör ghosting kralı, attığınız 2. monitör ise iyi değil. Kesinlikle yazdığım monitöre bakın.Selamlar herkese. Ben de mevcut AOC marka monitör var. 6-7 yıl önce almıştım ama artık değiştirmenin vakti geldi. Bu sefer 2K almayı düşünüyordum ama oyunlar da kasma, donma gibi şeyler olur mu emin değilim. Ekran kartım RTX 3060 Ti, işlemci AMD Ryzen 5 5600 ve 32 GB RAM var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Yalnızca hikaye tabanlı ve birkaç strateji oyunu oynuyorum. Total War, c&c, Age of Empires türünde.
Hiçbir sıkıntı olmaz ise 2K monitör olabilir ama 1080p de olur, en iyilerinden fiyata göre.
Şöyle bir şey buldum ben;
Samsung 24” Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 1ms 180hz VA HDMI,DisplayPort Pivot Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
Samsung 24” Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 1ms 180hz VA HDMI,DisplayPort Pivot Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
AOC C27G4ZXE 27" 280 Hz 0,3 ms FreeSync HDR10 Fast VA Curved Oyuncu Monitör - Fiyatı, Yorumları
AOC C27G4ZXE 27" 280 Hz 0,3 ms FreeSync HDR10 Fast VA Curved Oyuncu Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hikayeli oyunlar oynadığınız için size kaliteli VA panel çok iyi olur. Attığınız ilk monitör ghosting kralı, attığınız 2. monitör ise iyi değil. Kesinlikle yazdığım monitöre bakın.
DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Burası önemli monitörü her zaman medium overdrive modunda kullanın.
Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:
AOC 25G3ZM Mini Review (Impressions & Motion Performance) - PC Monitors
Here's a few photos of the AOC 25G3ZM - I don't think I have enough constructive things to say about it/answer to start a new thread, and it might fit in here anyway? The AOC 25G3ZM is a 24.5" 240Hz VA with a 3000:1 contrast ratio, and coverage of at least the sRGB-colour space. It ... Read Moreforum.pcmonitors.info
Buda başka bir inceleme:
Hikayeli oyunlar oynadığınız için attığım monitör çok mantıklı. Strateji oyunları için her monitör gider zaten.Anladım. AOC'dan memnunum aslında. Dediğim gibi 6-7 yıldır AOC kullanıyorum, monitör hala sağlam. Sadece artık değiştirmek, daha iyi model ve 27 inc üzeri bir şeyler almak istiyorum. Ben fazla oyun oynayan biri değilim aslında. Seri olarak Assassin's Creed, Resident Evil gibi küçüklüğümden beri oynadığım bazı oyunlar var sadece.
Strateji olarak bu monitör iyi midir? Daha çok strateji ile içli dışlıyım. Total War, Age of Empires ve bazı 4X oyunlar.
İnc önemli mi bu arada? Attığın 24, ben de mevcut olanda 24 zaten.
Hikayeli oyunlar oynadığınız için attığım monitör çok mantıklı. Strateji oyunları için her monitör gider zaten.
Hayır 2022'de çıktı.Bu monitör yeni çıktı galiba
Hayır 2022'de çıktı.