6.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Elftaşı

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Ben de mevcut AOC marka monitör var. 6-7 yıl önce almıştım ama artık değiştirmenin vakti geldi. Bu sefer 2K almayı düşünüyordum ama oyunlar da kasma, donma gibi şeyler olur mu emin değilim. Ekran kartım RTX 3060 Ti, işlemci AMD Ryzen 5 5600 ve 32 GB RAM var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Yalnızca hikaye tabanlı ve birkaç strateji oyunu oynuyorum. Total War, c&c, Age of Empires türünde.

Hiçbir sıkıntı olmaz ise 2K monitör olabilir ama 1080p de olur, en iyilerinden fiyata göre.

Şöyle bir şey buldum ben;

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda 275F var çok memnun bende 256F kullanıyorum çok memnunum.
256F 24.5 inç, 275F ise 27 inç. (256F uzun süredir stokta yoktu Hepsiburada resmi satıcısı)

27 olanı listeme aldım. Ben de mevcut 24 var zaten. 27 yada üzeri olsun istiyorum. MSI çok tercihim değil, daha önce de kullanmadım ama monitör de nasıldır bilemem. Başka önerilere göre bakacağım artık.

27 olanı listeme aldım. Ben de mevcut 24 var zaten. 27 yada üzeri olsun istiyorum. MSI çok tercihim değil, daha önce de kullanmadım ama monitör de nasıldır bilemem. Başka önerilere göre bakacağım artık.
Nasıl uygun görürseniz, bende 256F aldım eğer stoklar tükenmezse 275F alıp diğerini 2. ekrana çevireceğim.

Hikayeli oyunlar oynadığınız için size kaliteli VA panel çok iyi olur. Attığınız ilk monitör ghosting kralı, attığınız 2. monitör ise iyi değil. Kesinlikle yazdığım monitöre bakın.

DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Burası önemli monitörü her zaman medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım. AOC'dan memnunum aslında. Dediğim gibi 6-7 yıldır AOC kullanıyorum, monitör hala sağlam. Sadece artık değiştirmek, daha iyi model ve 27 inc üzeri bir şeyler almak istiyorum. Ben fazla oyun oynayan biri değilim aslında. Seri olarak Assassin's Creed, Resident Evil gibi küçüklüğümden beri oynadığım bazı oyunlar var sadece.

Strateji olarak bu monitör iyi midir? Daha çok strateji ile içli dışlıyım. Total War, Age of Empires ve bazı 4X oyunlar.

İnc önemli mi bu arada? Attığın 24, ben de mevcut olanda 24 zaten.

Hikayeli oyunlar oynadığınız için attığım monitör çok mantıklı. Strateji oyunları için her monitör gider zaten.

Hikayeli oyunlar oynadığınız için attığım monitör çok mantıklı. Strateji oyunları için her monitör gider zaten.

Anladım. Bu monitör yeni çıktı galiba, normal fiyatı 10 bin TL ama sepette 7 bine düşüyor. İtopya'dan baktım. Burada İnc'den ziyade daha çok Hz önemli sanırım. Bendeki 75, bu 240 diyor. Teknolojik ürünlerden pek anlamıyorum o yüzden.

Hayır 2022'de çıktı.

Tamam, önerdiğiniz monitörü de listeme aldım. Muhtemelen de senin tavsiye ettiğini alacağım ama birden fazla kişiden öneri duymak güzel olurdu. Bu forum eskisi gibi aktifliğini korumuyor artık galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…