Arabistan'dan tablet almanı kesinlikle önermiyorum,türkiyeden daha bile pahalıya geliyor fiyatları 19k ipad halbuki indirimle ülkemizde 16k ya bulunabiliyor 33k s9 ancak ülkemizde 26k civarında genel olarak sıfır tableti arabistandan almak pek mantıklı görünmüyor yinede orada canlı fiyat görüp onu çevirip bakmanız daha mantıklı ama internete göre çok mantıksız geldi.6k bütçem var. Babam Arabistan'a gidecek, oradan tablet almayı düşünüyorum. Genel olarak derslerime, film dizi izlemeye ve oyun oynamaya (en fazla PUBG) kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Arabistan da fiyatlar nasıl bilmem ama bütçe çıkar mı?
Arabistan'dan tablet almanı kesinlikle önermiyorum,türkiyeden daha bile pahalıya geliyor fiyatları 19k ipad halbuki indirimle ülkemizde 16k ya bulunabiliyor 33k s9 ancak ülkemizde 26k civarında genel olarak sıfır tableti arabistandan almak pek mantıklı görünmüyor yinede orada canlı fiyat görüp onu çevirip bakmanız daha mantıklı ama internete göre çok mantıksız geldi.
Kurulum sırasında Türkçe ayarlarsam sorun çıkmaz diye biliyorum.Türkçe dil var mı ki?
Tamam da var mı ki işte o seçenek. Çindeki telefon tabletlerde yok diyorlar hep.Bazı yerlerde Arabistan da vergi daha düşük olduğu için tr den daha ucuza geliyor diye okumuştum kesin bir fikrim yok. Eğer daha ucuza geliyorsa bekletmeden almayı düşünüyorum gelmezse zaten bütçeyi arttırıp Türkiye den alacağım.
Kurulum sırasında Türkçe ayarlarsam sorun çıkmaz diye biliyorum.
Olmaz olurmu standart olarak her cihazda gelir yd iphoneların ipadlerin ve diğer markaların hepsinde var.Tamam da var mı ki işte o seçenek. Çindeki telefon tabletlerde yok diyorlar hep.
Tamam da var mı ki işte o seçenek. Çin'deki telefon tabletlerde yok diyorlar hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.