Muhammed099 Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #11 Elimde Redragon K530 Pro var. Şu anlık üst modellere geçmekten vazgeçtim yeni klavyeleri bekliyeceğim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Elimde Redragon K530 Pro var. Şu anlık üst modellere geçmekten vazgeçtim yeni klavyeleri bekliyeceğim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.044 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #12 Muhammed099 dedi: Elimde Redragon K530 Pro var. Şu anlık üst modellere geçmekten vazgeçtim yeni klavyeleri bekliyeceğim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Elinuzfeki klavyeye gore her sekilde daha iyi hissiyat alacaksiniz hocam. Yinede manyetikler o konuda iyi degil hala mekaniklere gore.
Muhammed099 dedi: Elimde Redragon K530 Pro var. Şu anlık üst modellere geçmekten vazgeçtim yeni klavyeleri bekliyeceğim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Elinuzfeki klavyeye gore her sekilde daha iyi hissiyat alacaksiniz hocam. Yinede manyetikler o konuda iyi degil hala mekaniklere gore.