Merhaba arkadaşlar, 6 bin TL'ye kadar bütçem var. Daha doğrusu 2 haftalık kulaklığımı satışa koydum, ondan gelecek parayla alacağım ama aşağı yukarı bu bütçede olur.
Oyunda üzmeyecek bir kulaklık, Wireless kaliteli bir fare ve 60'lık klavye arıyorum. Klavyede Wireless olursa çok iyi olur. Laptop kullanıyorum ve masam küçük. Baştan belirteyim 2. el takıntım yok. Bu fiyata ne alabilirim? Şimdiden teşekkürler herkese.
Merhaba arkadaşlar, 6 bin TL'ye kadar bütçem var. Daha doğrusu 2 haftalık kulaklığımı satışa koydum, ondan gelecek parayla alacağım ama aşağı yukarı bu bütçede olur.
Oyunda üzmeyecek bir kulaklık, Wireless kaliteli bir fare ve 60'lık klavye arıyorum. Klavyede Wireless olursa çok iyi olur. Laptop kullanıyorum ve masam küçük. Baştan belirteyim 2. el takıntım yok. Bu fiyata ne alabilirim? Şimdiden teşekkürler herkese.
SteelSeries Arctis Prime Gaming Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık, Kablolu, High Fidelity Audio Drivers, 10 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SteelSeries Arctis Prime Gaming Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık, Kablolu, High Fidelity Audio Drivers, 10 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.187,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…
www.gaming.gen.tr
Belki kulaktıktan kısılıp daha güzel bir klavye alınabilir. Kulaklıktan kısmayacağım, yinede güzel bir klavye öner diyorsanız
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...