Jack_Daw Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 45 4 Temmuz 2023 #1 Mouse olarak Ninjutso Sora düsünüyorum. Onun yerine bir şey önerirmisniz veya alınır mı? Ve kalan Max 3.5klık kablolu kulaklık önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Mouse olarak Ninjutso Sora düsünüyorum. Onun yerine bir şey önerirmisniz veya alınır mı? Ve kalan Max 3.5klık kablolu kulaklık önerir misiniz?
Fanny Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Jack_Daw dedi: Mouse olarak Ninjutso Sora düsünüyorum. Onun yerine bir şey önerirmisniz veya alınır mı? Ve kalan Max 3.5klık kablolu kulaklık önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... SteelSeries'e bakabilirsin.
Jack_Daw dedi: Mouse olarak Ninjutso Sora düsünüyorum. Onun yerine bir şey önerirmisniz veya alınır mı? Ve kalan Max 3.5klık kablolu kulaklık önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... SteelSeries'e bakabilirsin.
Jack_Daw Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 45 4 Temmuz 2023 #3 Fanny dedi: SteelSeries'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi model mesela?
forzen Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 436 4 Temmuz 2023 #4 Jack_Daw dedi: Hangi model mesela? Genişletmek için tıkla... Kablolu mu olmak zorunda?
Jack_Daw Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 45 4 Temmuz 2023 #5 forzen dedi: Kablolu mu olmak zorunda? Genişletmek için tıkla... Evet , inzone h3 var o nasıl ? Ve ayrıca ninjutso sora iyi mi onun yerine viper 2 pro alınabilirmi?
forzen dedi: Kablolu mu olmak zorunda? Genişletmek için tıkla... Evet , inzone h3 var o nasıl ? Ve ayrıca ninjutso sora iyi mi onun yerine viper 2 pro alınabilirmi?
Fanny Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 Jack_Daw dedi: Hangi model mesela? Genişletmek için tıkla... Arctis 3 Gaming hoşuma giden bir kulaklık.
Jack_Daw dedi: Hangi model mesela? Genişletmek için tıkla... Arctis 3 Gaming hoşuma giden bir kulaklık.