M Msnnxreal Femtopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #11 Bunediyo dedi: hocam bu ikisi arasında gene samsung seçerdim gibi geliyor çünkü kalite farkı var ama 2.el alırım diyorsanız bile seçenek artar Genişletmek için tıkla... Hocam 2. ele de çok bulaşmak istemiyorum sıkıntılı çıkabiliyor ama yine de öneriniz varsa görmek isterim.
Bunediyo dedi: hocam bu ikisi arasında gene samsung seçerdim gibi geliyor çünkü kalite farkı var ama 2.el alırım diyorsanız bile seçenek artar Genişletmek için tıkla... Hocam 2. ele de çok bulaşmak istemiyorum sıkıntılı çıkabiliyor ama yine de öneriniz varsa görmek isterim.
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #12 Msnnxreal dedi: Hocam 2. ele de çok bulaşmak istemiyorum sıkıntılı çıkabiliyor ama yine de öneriniz varsa görmek isterim. Genişletmek için tıkla... hocam 0 almak daha muhtemel seçenek çünkü temiz bulmak çok zor
Msnnxreal dedi: Hocam 2. ele de çok bulaşmak istemiyorum sıkıntılı çıkabiliyor ama yine de öneriniz varsa görmek isterim. Genişletmek için tıkla... hocam 0 almak daha muhtemel seçenek çünkü temiz bulmak çok zor
M Msnnxreal Femtopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #13 Bunediyo dedi: hocam 0 almak daha muhtemel seçenek çünkü temiz bulmak çok zor Genişletmek için tıkla... O zaman son çare A9+ gibi duruyor hocam.
Bunediyo dedi: hocam 0 almak daha muhtemel seçenek çünkü temiz bulmak çok zor Genişletmek için tıkla... O zaman son çare A9+ gibi duruyor hocam.
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #14 Msnnxreal dedi: O zaman son çare A9+ gibi duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... Galaxy Tab S6 Lite P610 bulursanız alabilirsiniz.
Msnnxreal dedi: O zaman son çare A9+ gibi duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... Galaxy Tab S6 Lite P610 bulursanız alabilirsiniz.