6.000TL tablet önerisi

Batuhany1432

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynamak video izlemek için almayı düşünüyorum. Oyun olarak Brawl Stars PUBG kastırmadan akıcı 120Hz oynatabilecek Max 5-6 bin TL'lik tablet önerisi.

9.000TL fiyatında bir tablet aldım, PUBG'de düşük orta yüksek, Brawl Stars'ta ise 45-60 FPS arası değişiyordu. Konuyu takipteyim, aldığım tablet Samsung TAB A9'du. Almayın aldırmayın. Sadece katkı amaçlı yazıyorum.

Neden almayın aldırmayın hocam

Neden almayın aldırmayın hocam
Arayüzünde bir sıkıntı yok, eğer ki oyun oynayacak bir birey için alıyorsanız en son tercihiniz A9 olmalı. Oyun performansı kötü, özellikle de PUBG, Brawl Stars gibi FPS oyunları için.

Arayüzünde bir sıkıntı yok, eğer ki oyun oynayacak bir birey için alıyorsanız en son tercihiniz A9 olmalı. Oyun performansı kötü, özellikle de PUBG, Brawl Stars gibi FPS oyunları için.

A9 Plus aldım oyun konusunda çok memnun etti beni 9000 ona verdiysen maalesef sorun sende dostum ben 8 GB modelini 7 k ya aldım.

A9 Plus aldım oyun konusunda çok memnun etti beni 9000 ona verdiysen maalesef sorun sende dostum ben 8 GB modelini 7 k ya aldım.
PUBG kaç FPS mesela? Aynı. Konu sahibi hocamız 120Hz tazeleme hızına sahip, PUBG'i kastırmadan oynatabilecek 6.000TL fiyat bandında bir tablet önerisi istiyor. Bu fiyatta yoktur bile ancak o tabletler (A9 serisi) PUBG'i kasarak 30FPS'te oynuyor.

Dostum şu anda 8/128 versiyonu 5800 TL. 9000 TL ne sana iyi geçirmişler.

60 FPS falan oynadım tahmini kasma donma yaşamadım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…