deepnise Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 587 29 Kasım 2024 #21 Amazon üzerinde bugün rastladım hawk future siyah modeli de indirime girmiş. Peşin fiyatına prime ile 8740 tl 6 ay taksit ile aldım.
Amazon üzerinde bugün rastladım hawk future siyah modeli de indirime girmiş. Peşin fiyatına prime ile 8740 tl 6 ay taksit ile aldım.
Asbaris Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #22 deepnise dedi: Amazon üzerinde bugün rastladım hawk future siyah modeli de indirime girmiş. Peşin fiyatına prime ile 8740 tl 6 ay taksit ile aldım. Genişletmek için tıkla... Şuan aynısını yapsam mı başka alternatif mi bulsam diye düşünüyorum
deepnise dedi: Amazon üzerinde bugün rastladım hawk future siyah modeli de indirime girmiş. Peşin fiyatına prime ile 8740 tl 6 ay taksit ile aldım. Genişletmek için tıkla... Şuan aynısını yapsam mı başka alternatif mi bulsam diye düşünüyorum
deepnise Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 587 29 Kasım 2024 #23 Asbaris dedi: Şuan aynısını yapsam mı başka alternatif mi bulsam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 6 ay 1400 küsür taksit imkanı varken mantıklı bir seçim future şahsen. Peşin indirimli fiyata 6 taksit yapmasa amazon fab alıcaktım.
Asbaris dedi: Şuan aynısını yapsam mı başka alternatif mi bulsam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 6 ay 1400 küsür taksit imkanı varken mantıklı bir seçim future şahsen. Peşin indirimli fiyata 6 taksit yapmasa amazon fab alıcaktım.
C Can Denizli Kilopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #24 Hocam boyum 1.91 kendime uygun koltuk bakacağım sırada tam olarak neyine dikkat etmeliyim boyuma uygun bulmam için. deepnise dedi: Hocam 6 ay 1400 küsür taksit imkanı varken mantıklı bir seçim future şahsen. Peşin indirimli fiyata 6 taksit yapmasa amazon fab alıcaktım. Genişletmek için tıkla...
Hocam boyum 1.91 kendime uygun koltuk bakacağım sırada tam olarak neyine dikkat etmeliyim boyuma uygun bulmam için. deepnise dedi: Hocam 6 ay 1400 küsür taksit imkanı varken mantıklı bir seçim future şahsen. Peşin indirimli fiyata 6 taksit yapmasa amazon fab alıcaktım. Genişletmek için tıkla...