High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hayır. Tavsiye etmem. Kart başı 90küsür watt demek tamamını alacağınız anlamına gelmez, ki platinum serisi psularda bile öyle birşey yok. Bundan 2 tane olursa daha iyi olur. Aksi takdirde sistemin zarar görmesi muhtemel. Ortalama 500w çekeceğinizi varsayarsak minimum 750w sağlam bir psu almalısınız. Gigabyte p750gm gibi. Ancak 5 adet çıkış yok onda da.
Hayır. Tavsiye etmem. Kart başı 90küsur Watt demek tamamını alacağınız anlamına gelmez, ki Platinum serisi PSU'larda bile öyle bir şey yok. Bundan 2 tane olursa daha iyi olur. Aksi takdirde sistemin zarar görmesi muhtemel. Ortalama 500W çekeceğinizi varsayarsak minimum 750W sağlam bir PSU almalısınız. Gigabyte P750gm gibi. Ancak 5 adet çıkış yok onda da.
Madem öyle düşünüyorsun hocam neden öneri istiyorsun? Sağlıklı olacak şekli belirtiyorum ben. Keyfin bilir. Mining işleri yatırım işleridir. Ekmek teknenize ne kadar özenli davranırsanız o kadar kafanız rahat eder. Karar sizin. 7/24 çalışacağını unutmayıın.
Alabilirsin, yeteceğini düşünüyorum. Ama PSU neredeyse tam yükte çalışacağı için biraz zorlar. Bütçeni biraz daha arttırıp bunu almak daha mantıklı bence.
En ucuz Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply özelliklerini incele, 2.404,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alabilirsin, yeteceğini düşünüyorum. Ama PSU neredeyse tam yükte çalışacağı için biraz zorlar. Bütçeni biraz daha arttırıp bunu almak daha mantıklı bence.
En ucuz Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply özelliklerini incele, 2.404,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!