6+2 pin mi yoksa 6 + (6+2) pin mi?

0gretmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: B450m-k İşlemci: Ryzen 5 2600 - Ekran Kartı: RX590 Sapphire Nitro+ 8 GB - Ram: 16GB Corsair 3000 mHz
Meslek
Öğretmen
Sapphire rx 590 nitro ekran kartı aldım, güç kaynağından gelen PCI-e kablosu sadece 6 + 2 veriyor. Güç kaynağını değistirmem sart mı? 6+2 pin mi takmalıyım, yoksa 6+ 6 + 2 pin mi takılmalı. Nasıl bir kombinasyon doğru sonucu veriyor. Overclock için mi diğer pin yuvaları anlayamadım. Bu konuda doğru bilgi verebilecek arkadaslara simdiden tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 6+2 pin takarsanız sıkıntı yaşatabilir. PSU'yu değiştirmeniz veya molex dönüştürücü almanız gerekiyor.

şu an 6+2 şeklinde taktım ve kullanıyorum. Sistemde herhangi bir problem belirtisi yok fakat oyun testi yapmadım. Sizce denemeli miyim yoksa gerçekten şart mı (6+2) + 6 ?

Bildiğim kadarıyla 6+2 pin yalnızca 150W güç beslemesi sağlıyor. RX 590 yük altına girdiğinde sıkıntı yaratabilir. O şekilde kullanmanızı önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…