O Orhan dznl Centipat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayar toplarken boyle bir kabloyu kasanin arkasinda ayirmisim ama simdi nereye takmam gerektigini bilmiyorum. Dosya Ekleri IMG_20220508_140313.jpg 66 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşlar bilgisayar toplarken boyle bir kabloyu kasanin arkasinda ayirmisim ama simdi nereye takmam gerektigini bilmiyorum.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #2 Orhan dznl dedi: Arkadaşlar bilgisayar toplarken boyle bir kabloyu kasanin arkasinda ayirmisim ama simdi nereye takmam gerektigini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kablo ekran kartı için.
Orhan dznl dedi: Arkadaşlar bilgisayar toplarken boyle bir kabloyu kasanin arkasinda ayirmisim ama simdi nereye takmam gerektigini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kablo ekran kartı için.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #3 Ekran kartına takılıyor. Ekran kartında güç girişi yoksa boşta dursun, sıkıntı olmaz.