6.3 mm mikrofonu dönüştürücü ile bilgisayara bağlamak

ChainLee

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Bende Rampage Miracle X4 kulaklık var. Mikrofonu iyi fakat arkadan bir bip sesi sürekli geliyor. Rahatsız ediyor, evde fazladan sahne mikrofonu gibi bir mikrofon var. İsmi modeli ise Carol mud-525.

Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/carol-mud-525-d-el-mikrofonu-pm-musicadim1895
Bundan var ama girişi 6.3 mm jack girişli olduğundan PC'ye bağlanmıyor. Ben de biraz baktım 3.5mm erkek 6.3 mm dişi jack satıldığını öğrendim.
Linki ise: https://www.hepsiburada.com/mk-cevi...mk001-p-HBV00000H9SHT?magaza=teknolojikdukkan
Şöyle bir şey, bundan alsam çevirici ile taksam bilgisayarda bu mikrofonu kullanabilir miyim? Performansı da şöyle:
Link paylaşıyorum izleyin isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performansını sevdim, ben bu çeviriciden alsam çalışır mı bilgisayarda? Çalışır diyorsanız sipariş vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhaba benim de 6.3mm girişe sahip bir mikrofonum var ben de bu aparat yardımı ile çalıştırmayı istiyorum ama çalışıp çalışmadığına dair bir bilgim yok. Sen denedin mi çalıştı mı? Sonuç nedir? Yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Dostum merhaba benim de 6.3mm girişe sahip bir mikrofonum var ben de bu aparat yardımı ile çalıştırmayı istiyorum ama çalışıp çalışmadığına dair bir bilgim yok. Sen denedin mi çalıştı mı? Sonuç nedir? Yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Bro aldım ürünü mikrofonu çalıştırıyor ama bendemi sorun vardır bilmiyorum izlediğim videodaki sesi geçtim çok alakasız bir ses alıyorum bir kere düzeldi ama gene bozuldu
Ama çalışıyor al yani.

Bro aldım ürünü mikrofonu çalıştırıyor ama bendemi sorun vardır bilmiyorum izlediğim videodaki sesi geçtim çok alakasız bir ses alıyorum bir kere düzeldi ama gene bozuldu
Ama çalışıyor al yani.
Aynı mikrafondan bende de var dostum, bende bir dönüştürücü satın aldım bilgisayara taktım fakat ses alamıyorum. Kasa da bulunan pembe renkli jax girişine taktım, diğer yerleri denedim olmadı? Sen nereye tam olarak taktın?

Aynı mikrofondan bende de var dostum, bende bir dönüştürücü satın aldım bilgisayara taktım fakat ses alamıyorum. Kasa da bulunan pembe renkli Jax girişine taktım, diğer yerleri denedim olmadı? Sen nereye tam olarak taktın?

Aradan neredeyse 3 sene geçti haliyle tüm ekipmanlarım bilgisayarım değişti. Hatırlamıyorum desem yeri yani. Tek hatırladığım ürün tam performansında çalışmıyordu normal jak girişine bağlamıştım ama sonradan fark ettiğim benim mikrofonumun bozuk olduğuydu. Şu an BM-800 kullanıyorum bu da condanser mikrofon bunu yanında ses kartı iyi bir XLR kablo ve Phantom Power var. Yani sizdeki mikrofonda condanser sanırım iyi bir verim alabilmek için ek parçalara ihtiyacı oluyor özellikle Power'a. Sizdeki sorun her şeyden olabilir dönüştürücü, kablo, mikrofon veya Power olmadığı için. Daha detaylı anlatabilirseniz belki yardımcı olabilirim.

Aynı mikrofondan bende de var dostum, bende bir dönüştürücü satın aldım bilgisayara taktım fakat ses alamıyorum. Kasa da bulunan pembe renkli Jax girişine taktım, diğer yerleri denedim olmadı? Sen nereye tam olarak taktın?

Bende şu an.
Bu mikrofon.
Bu XLR kablo.
Ve bu ses kartı üçlemesi var şu an için gayet memnunum. Ne bir dip ses var ne bir cızırtı benim cızırtı sorunu kablo ve mikrofon yüzünden çıkmıştı ama bu ürünleri kullanınca kalitenin fazla bir şekilde arttığını söyleyebilirim sadece.

Aradan neredeyse 3 sene geçti haliyle tüm ekipmanlarım bilgisayarım değişti. Hatırlamıyorum desem yeri yani. Tek hatırladığım ürün tam performansında çalışmıyordu normal jak girişine bağlamıştım ama sonradan fark ettiğim benim mikrofonumun bozuk olduğuydu. Şu an BM-800 kullanıyorum bu da condanser mikrofon bunu yanında ses kartı iyi bir XLR kablo ve Phantom Power var. Yani sizdeki mikrofonda condanser sanırım iyi bir verim alabilmek için ek parçalara ihtiyacı oluyor özellikle Power'a. Sizdeki sorun her şeyden olabilir dönüştürücü, kablo, mikrofon veya Power olmadığı için. Daha detaylı anlatabilirseniz belki yardımcı olabilirim.

Bende şu an.
Bu mikrofon.
Bu XLR kablo.
Ve bu ses kartı üçlemesi var şu an için gayet memnunum. Ne bir dip ses var ne bir cızırtı benim cızırtı sorunu kablo ve mikrofon yüzünden çıkmıştı ama bu ürünleri kullanınca kalitenin fazla bir şekilde arttığını söyleyebilirim sadece.
Teşekkür ederim bende bu modeli satın almayı düşünüyordum, yanında XLR kablo ve Ses kartı şart mı? Onları satın almadan güzel bir ses performansı alamaz mıyız?

Teşekkür ederim bende bu modeli satın almayı düşünüyordum, yanında XLR kablo ve ses kartı şart mı? Onları satın almadan güzel bir ses performansı alamaz mıyız?

Nasıl söyleyim şart bence gerçekten kalite farkı oluyor küçük bir fark değil bayağı iyi oluyor kalitesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı