Adaptörün nasıl olduğunu bilmiyoruz. Belki Türkiye standartlarında değildir. 110 Volt ile çalışan bir adaptör ile gelir. Prize taktığımızda da bum.
Dönüştürücü değil de adaptör alınabilir. Çok da pahalı olacağını sanmam.
Benim kargom 2 gündür yolda. Bursa'dan Çanakkale'ye Mardin aktarmalı gelse, gelirdi. Yarın uzaylıların kargomu bırakması için uzaylılar ile iletişime geçeceğim. Başarılı olursa gelen adaptörün resmini atarım.
Hocam resimlerde gördüğüm kadarıyla adaptöre USB ile bağlanıyor. Yanında gelen adaptör yerine telefonunuz şarj cihazını kullanabilirsiniz. Yani bir önemi yok.
Hocam resimlerde gördüğüm kadarıyla adaptöre USB ile bağlanıyor. Yanında gelen adaptör yerine telefonunuz şarj cihazını kullanabilirsiniz. Yani bir önemi yok.
Benim aldığım üründe USB ile bağlanmıyor. Direkt olarak adaptör var. Bu satıcıdan satıcıya değişen bir durum. O kabloyu bulmak, Aliexpress gibi bir yerde çok da zor olmamalı.
Benim aldığım üründe USB ile bağlanmıyor. Direkt olarak adaptör var. Bu satıcıdan satıcıya değişen bir durum. O kabloyu bulmak, Aliexpress gibi bir yerde çok da zor olmamalı.