6.35 TL RGB LED Fırsatı

Arkadaşlar selamlar UK watt mı seçmek daha mantıklıdır yoksa AU watt mı ?

Son düzenleme:
Tartımda çalışan CR2032'yi yerleştirdim fakat mod-renk değişimi, kapatıp açma gibi hiçbir işlev çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Pili doğru taktığınızdan emin misiniz? Kumandanın çalışıp çalışmadığını telefonun kamerasına tutarak öğrenebilirsiniz. (Bu yöntem ne kadar sağlıklı bilemiyorum.)

Arkadaşlar yeni hesap için kolayca aliexpress hesabı açmayı bilen var mı? En kolay nereden mail adresi alabilirim mesela ?

Arkadaşlar siparişlerim iptal oldu, daha para iadesini alamadım. Nereden kontakt kurabilirim, canlı desteğe bağlanıyorum Eva diye bir bot çıkıyor sadece karşıma.
Birkaç gün içinde yapılıyor otomatik para iadesi. Bazen 2 hafta sürebiliyor. Bekle derim.

Dostlar selam ürünü aldım fakat 2. alternatif linkten aldım 1. de indirim yoktu 10 TL ödedim ürünün sıkıntılarını söyler misiniz acaba bu fiyata çok bir şey beklemiyorum zaten ama içinde de bir pil olsa iyi olurdu pil yokmuş okuduğum kadarıyla her neyse dediğim gibi ürünün sıkıntıları nelerdir gümrük de sıkıntı çıkarıyor mu mesela bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…