enessbelova Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:11 #1 Arkadaşlar paramedik bölümünü okumayı düşünüyorum ve şu andan itibaren sıfırdan başlasam 6.5 ayda konuları komple bitirebilir miyim?
Arkadaşlar paramedik bölümünü okumayı düşünüyorum ve şu andan itibaren sıfırdan başlasam 6.5 ayda konuları komple bitirebilir miyim?
M Scofield Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:13 #2 6.5 ay TYT için fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.746 Çözümler 27 Yer Konsantiniyye Cumartesi 17:14 #3 enessbelova dedi: Arkadaşlar paramedik bölümünü okumayı düşünüyorum ve şu andan itibaren sıfırdan başlasam 6.5 ayda konuları komple bitirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Düzenli ve disiplinli bir çalışma ile İçinden bile geçersin.
enessbelova dedi: Arkadaşlar paramedik bölümünü okumayı düşünüyorum ve şu andan itibaren sıfırdan başlasam 6.5 ayda konuları komple bitirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Düzenli ve disiplinli bir çalışma ile İçinden bile geçersin.