Çözüldü 6.5 gün devamsızlıkla teşekkür alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Lise 3 öğrencisiyim ilk dönem 4 gün özürsüz devamsızlık ile teşekkür aldım simdi her dersi geçtim 50'nin altında dersim yok ortalamam 75 ve bu dönem 6.5 gün özürsüz devamsizligim var belge alabilir miyim? Kalktı diyorlar o sistem.

Çözüm

Merhaba, devamsızlıklar artık belge almaya engel değil. Özürlü veya özürsüz devamsızlığınız kaç olursa olsun belge alabiliyorsunuz.

Dostum bize rehberlik öğretmenimiz son güncellemeleri anlattı sistemdeki. 10 güne kadar özürsüz devamsızlığı olan herkes belge alabiliyormuş 10.5 harici.

Özürsüz 10 günü geçtiğinde zaten sınıfta kalınıyor.

Dostum bize rehberlik öğretmenimiz son güncellemeleri anlattı sistemdeki. 10 güne kadar özürsüz devamsızlığı olan herkes belge alabiliyormuş 10.5 harici.

Bizim rehberlikçi bir dönemde 5'in üstünde yaparsanız alamazsınız demişti internette baktık yoktu öyle bir şey. Uydurdu galiba. Alırsın bence. En kötü veli imzasıyla özürlüye çevirirsin.

Merhaba, devamsızlıklar artık belge almaya engel değil. Özürlü veya özürsüz devamsızlığınız kaç olursa olsun belge alabiliyorsunuz.

Özürsüz 10 günü geçtiğinde zaten sınıfta kalınıyor.

Çözüm
Yanlış bilgi: Yeni yönetmelik ile birlikte devamsızlıklar belge almaya engel değil.

Devamsızlık belgeyi etkiliyor olması lazım diye hatırlıyorum.

Yanlış bilgi: Yeni yönetmelik ile birlikte devamsızlıklar belge almaya engel değil.
Benim hatırladığım özürsüz 5 ve üstü belge alamıyor.

Devamsızlık belgeyi etkiliyor olması lazım diye hatırlıyorum.
Benim hatırladığım özürsüz 5 ve üstü belge alamıyor.

Bu durum yeni yönetmelik ile değişti.

Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Evet hocam dediğiniz gibi olması gerek bakacağız artık teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…