İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
B450M S2H Sıfır Kullanılmamış Garantili - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M PRO-M2 MAX AMD AM4 DDR4 Anakart özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 674,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
B450M S2H Sıfır Kullanılmamış Garantili - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam işlemciyi satan satıcıya ben olsam güvenmezdim o satıcıyı uzun zamandır sarı siteden bakıyorum ve ismini iki kez değiştirdi gamerworld olarak geçiyordu sonra gamercentral son olarak oyuncu dünyası diye aşağıda linkini bırakacağım konuda arkadaş ordan sıfır diye 1070ti almış ikinci el çıkmış ve 4. nesil intel işlemcileri sıfır diye satıyorlar hiç güven vermiyor satıcıyı kesinlikle tavsiye etmem.
3 hafta kadar önce sahibinden.com'da ekran kartı ararken gamer central adlı satıcının GTX 1070 Ti ilanına rastladım. Karta sıfır diyorlardı, fiyatı da piyasaya göre hesaplı olduğu için almak cazip geldi. Başta şüphelensem de esnaf oldukları için güvendim. Telefona cevap vermeyince WhatsApp...