6.5k'ya ne alınır?

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum çok para değil de sormak istedim, teknolojik ürün falan aklınıza gelen herhangi bir şeyler varsa bu parayla yapılabilecek yazarsanız sevinirim. 500-1K oynama bütçem var, en fazla 1.5k çıkabilirim bütçemin üstüne.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone x falan alabilirsin. Eğer 9 10 a çıkabilirsen series s oyun seviyorsan

iPhone X falan alabilirsin. Eğer 9 10'a çıkabilirsen Series S oyun seviyorsan.

Hep Android kullandığım için IPhone'ları yapabilir miyim bilmiyorum hocam, seneye direkt PS5 almayı düşünüyorum malum GTA6 çıkacak o yüzden konsol işini de bekletiyorum.

Hep Android kullandığım için IPhone'ları yapabilir miyim bilmiyorum hocam, seneye direkt PS5 almayı düşünüyorum malum GTA6 çıkacak o yüzden konsol işini de bekletiyorum.
Bekletme al. Böyle düşünen tek sen değilsin çok kişi alacak şuanda bile fiyatlar çok pahalı o zaman daha da pahalı olacak. PS5 gibi bir konsola da 40k civarı para verilmez şuan bile 30k seneye 35 40'ı bulur belki. Riske atma.

Hocam bizimkiler sınavdan sonra alırız dedi çok gecikmeyecek inşallah.

O zaman iyi. Bütçe çıkıyorsa Pro öneririm çıkmıyorsa Slim de iş görür. Fiyatlar çok artışta bu ara özellikle Pro düşecek gibi de durmuyor.

Sanırım düz PS5 alacapım çünkü CD yeri var ve muhtemelen slimdende ucuzlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…