Biliyorum çok para değil de sormak istedim, teknolojik ürün falan aklınıza gelen herhangi bir şeyler varsa bu parayla yapılabilecek yazarsanız sevinirim. 500-1K oynama bütçem var, en fazla 1.5k çıkabilirim bütçemin üstüne.
Biliyorum çok para değil de sormak istedim, teknolojik ürün falan aklınıza gelen herhangi bir şeyler varsa bu parayla yapılabilecek yazarsanız sevinirim. 500-1K oynama bütçem var, en fazla 1.5k çıkabilirim bütçemin üstüne.
Hep Android kullandığım için IPhone'ları yapabilir miyim bilmiyorum hocam, seneye direkt PS5 almayı düşünüyorum malum GTA6 çıkacak o yüzden konsol işini de bekletiyorum.
Hep Android kullandığım için IPhone'ları yapabilir miyim bilmiyorum hocam, seneye direkt PS5 almayı düşünüyorum malum GTA6 çıkacak o yüzden konsol işini de bekletiy
Hep Android kullandığım için IPhone'ları yapabilir miyim bilmiyorum hocam, seneye direkt PS5 almayı düşünüyorum malum GTA6 çıkacak o yüzden konsol işini de bekletiyorum.
Bekletme al. Böyle düşünen tek sen değilsin çok kişi alacak şuanda bile fiyatlar çok pahalı o zaman daha da pahalı olacak. PS5 gibi bir konsola da 40k civarı para verilmez şuan bile 30k seneye 35 40'ı bulur belki. Riske atma.
Bekletme al. Böyle düşünen tek sen değilsin çok kişi alacak şu anda bile fiyatlar çok pahalı o zaman daha da pahalı olacak. PS5 gibi bir konsola da 40k civarı para verilmez şu an bile 30k seneye 35 40'ı bulur belki. Riske atma.