3 Saat'e çıkarsam. Üzerinede yapay zeka koysak?2 saat yetmez. Donuk, ruhsuz, robot gibi çalış tabiri caizse. Boş vaktin varken değerlendir. Verimli çalışmak önemli ama çok çalışmanın da faydası var.
Hocam 6 ve 7 puanlar iyi fakat 8'e çalışamadım?Sorunu hala anlamadım. He ama diyorsan lise öncesi temel matematiğim düzelsin, 8. sınıftaki kareköklü sayılar ve üslü sayılara bir göz atman yeterli zaten liseye geçtiğinde o konuların bir soruyu çözmek için birlikte kullanılmasından ibaret olduğunu anlayınca temelin oturuyor. Onun dışında 6 ve 7. sınıfın müfredatı hakkında bilgim yok ama çok da temel ve önemli konular olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi 8. sınıf konularına bakman yeterli. Matematik ve fen yeter bile
Meslek ne istiyorsun? Önce ona karar ver. Yapay zekayı üniversiteye bırak. Yapay zekayı hobi olarak yap. Eğer kaliteli bir yere girersen çok büyük ihtimalle işin hazır olacak. Çalışmazsan üniversitenin anlamı kalmaz.3 Saat'e çıkarsam. Üzerinede yapay zeka koysak?
Mesleki teknik'e gideceğim bilişim düşünüyorum.Meslek ne istiyorsun? Önce ona karar ver. Yapay zekayı üniversiteye bırak. Yapay zekayı hobi olarak yap. Eğer kaliteli bir yere girersen çok büyük ihtimalle işin hazır olacak. Çalışmazsan üniversitenin anlamı kalmaz.
O zaman iyi, hedefin var. Yapay zeka iyi olabilir.Mesleki teknik'e gideceğim bilişim düşünüyorum.
Mesleki Teknik'e gideceğim bilişim düşünüyorum.
Okul keko dolu. En iyisi fen lisesi olur ama puanı oraya tutmayacak gibi.Meslek lisesinden öğreniceğin bilişimden de çok umut etme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.