Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Nisan 2025 #11 Pube dedi: Küçük kuzenim oynayacak Roblox, Brawl Stars, Minecraft tarzı oyunlar oynar herhalde bu tarz oyunlarda iyi performans vermesi yeter. Genişletmek için tıkla... O oyunlar için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Pube dedi: Küçük kuzenim oynayacak Roblox, Brawl Stars, Minecraft tarzı oyunlar oynar herhalde bu tarz oyunlarda iyi performans vermesi yeter. Genişletmek için tıkla... O oyunlar için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #12 8gb ramlı olanı gayet iyi ama 4 gb ramlı olanı pek tavsiye etmem çoğu oyunda kasar kasmassada drop yer
8gb ramlı olanı gayet iyi ama 4 gb ramlı olanı pek tavsiye etmem çoğu oyunda kasar kasmassada drop yer
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 723 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #13 piuuu dedi: Bütçeyi arttırabilirseniz redmi pad öneririm kendime kullanıyorum çok kaliteli Genişletmek için tıkla... Ne kadar arttıracağım hocam? 811150 dedi: Bunlarda sorun yaşatmaz. Hangi modeldi tam hatırlamıyorum ama POCO'nun bir tableti vardı oyun için o da düşünülebilir belki. Oyun odaklı bir marka genel olarak. Genişletmek için tıkla... Fiyatı ne kadardı hocam?
piuuu dedi: Bütçeyi arttırabilirseniz redmi pad öneririm kendime kullanıyorum çok kaliteli Genişletmek için tıkla... Ne kadar arttıracağım hocam? 811150 dedi: Bunlarda sorun yaşatmaz. Hangi modeldi tam hatırlamıyorum ama POCO'nun bir tableti vardı oyun için o da düşünülebilir belki. Oyun odaklı bir marka genel olarak. Genişletmek için tıkla... Fiyatı ne kadardı hocam?
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Nisan 2025 #14 Pube dedi: Ne kadar arttıracağım hocam? Fiyatı ne kadardı hocam? Genişletmek için tıkla... Bu civarlardaydı ama net bir şey hatırlayamadım hocam. Bulabilirsem paylaşırım. Redmi'de olabilir Xiaomi ürünüydü ama.
Pube dedi: Ne kadar arttıracağım hocam? Fiyatı ne kadardı hocam? Genişletmek için tıkla... Bu civarlardaydı ama net bir şey hatırlayamadım hocam. Bulabilirsem paylaşırım. Redmi'de olabilir Xiaomi ürünüydü ama.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #15 Pube dedi: Ne kadar arttıracağım hocam? Fiyatı ne kadardı hocam? Genişletmek için tıkla... Kral 8 GB RAM'lı 8bin oldu az önce ekonomi sağ olsun. Trendyol'a falan güvenebilirsen oradan al oralarda değişmemiş vatan da değişmiş
Pube dedi: Ne kadar arttıracağım hocam? Fiyatı ne kadardı hocam? Genişletmek için tıkla... Kral 8 GB RAM'lı 8bin oldu az önce ekonomi sağ olsun. Trendyol'a falan güvenebilirsen oradan al oralarda değişmemiş vatan da değişmiş
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 723 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2025 #16 dolozgvi dedi: Kral 8 GB RAM'lı 8bin oldu az önce ekonomi sağ olsun. Trendyol'a falan güvenebilirsen oradan al oralarda değişmemiş vatan da değişmiş Genişletmek için tıkla... A9 Plus'mı 8 bin oldu?
dolozgvi dedi: Kral 8 GB RAM'lı 8bin oldu az önce ekonomi sağ olsun. Trendyol'a falan güvenebilirsen oradan al oralarda değişmemiş vatan da değişmiş Genişletmek için tıkla... A9 Plus'mı 8 bin oldu?
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #17 Pube dedi: A9 Plus'mı 8 bin oldu? Genişletmek için tıkla... vatanda evet 8gb ramlisi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Nisan 2025 #18 Mediamarkt'da halen daha 6700 bandında gözüküyor.
piuuu Picopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 159 2 Nisan 2025 #19 Pube dedi: Ne kadar arttıracağım hocam? Fiyatı ne kadardı hocam? Genişletmek için tıkla... 1000 TL arttırsan yeter.
Pube dedi: Ne kadar arttıracağım hocam? Fiyatı ne kadardı hocam? Genişletmek için tıkla... 1000 TL arttırsan yeter.