Başlıkta belirttiğim gibi 6-7 bin TL aralığında bir monitör almak istiyorum.
Aradığım özellikler;
• Alabileceğim en düşük tepki süresi.
• En düşük tepkime süresinde asla ghosting yapmamalı.
• Fiyata göre alabileceğim en yüksek Hz değerini verebilmeli.
• Curved istemiyorum.
• Işık sızması olmamalı ve ölü piksel garantisi verebilmeli.
• Asansör sisteminin olması, istediğimde masanın dibine kadar indirebileceğim ve geriye yatırabileceğim.
• 2K çözünürlüğe sahip olması.
Bu maddeleri göz önünde bulundurduğumuzda önerebileceğiniz ürünler nelerdir? Belki aradığım özellikler çok uçuk olabilir fiyatın çok üzerine çıkmamak kaydıyla önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Dediğin ozellikleri karşılayan, bütçene en yakın monitör bu gibi duruyor.
En ucuz AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
İtopya üzerinde aynı fiyat, teknoloji mağazası olduğu için ölü piksel gibi durumlarda iade veya değişim talep etmeniz daha garanti olur gibi.
Onun dışında AOC ile rakip olabilecek, fiyatları birbirine yakın sayılabilecek bulabildiğim tek monitör LG Ultragear, fakat özellik olarak hangisi daha iyidir bilemem. O yüzden bu konuda daha iyi bilen birisi yorum yaparsa daha iyi olur.
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!