6-7 bin TL bilgisayar toplama

Bütçe
6-7 Bin TL
Makaleler
1
Merhaba. Yaklaşık 6-7 bin TL'm var. Benim için güzel bir masaüstü bilgisayar toplayabilir misiniz? Kasa, mouse, klavye, HDD, hoparlör ihtiyaçlarım yok. Kendim monte edebilirim. Şimdiden teşekkürler. Uygun bir SSD ve monitör olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi aştı ama bunları önerebildim.

Gaming gen tr linklerine bakma bile.

Gaming gen tr firmasının, onlardan aldığım sistemi yurtiçi kargonun bana hasarlı getirmesinden sonra bana neler yaşattığı kanıtlarıyla ortada. 10.000 TL param ile rezil oldum. Seni paranla rezil ediyorlar.

Game Garaj linki atmış bir arkadaş o firmayı öneririm.
10.143 TL değerinde pc aldım oradan ve şu ana kadar hiçbir sıkıntım yok :)

Bilgisayar toplama olarak alırsan daha pahalıya geliyor ama hazır sistem alırsan daha kârlı oluyor bilgin olsun.
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanman dileğiyle.

Metehan hocam gayet güzel bir sistem atmış zaten bende bu sistemi atacaktım bunu alırsanız sorun yaşamazsınız gayet güzel bir sistem şimdiden hayırlı olsun.

Kasa 6000 TL tutuyor. İleride 8 GB RAM eklenebilir. Monitör olarak rekabetçi oyunları çok oynuyorsanız 144 Hz tercih edebilirsiniz.

Kasa 6000 TL tutuyor. İleride 8 GB RAM eklenebilir. Monitör olarak rekabetçi oyunları çok oynuyorsanız 144 Hz tercih edebilirsiniz.

Bu iyiye benziyor ekran kartı VGA desteği varsa monitöre de gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı