6-7 bin TL ekipman önerisi

Bütçe
7.000

Keroble

Hectopat
Daha fazla  
Bu bütçelere kulaklık, klavye ve mouse bakiyorum bütçe kulaklık = klavye>mouse şeklinde kullanılacak, kulaklık harici diğer ürünler kablolu olabilir, klavyenin ayarlanılabilir LED'leri olmalı ayrıca siyah renk tercihimdir şimdiden herkese önerileri için teşekkürler.

Kulaklık kablosuz olmalı bütçe esneyebilir bunun için.

klavye olarak nasıl bir klavye istiyorsun hocam mekanik mi ne bileyim makrolu makrosuz kasa tipi ne olsun çelik kasa klavye mi yoksa normal plastik klavye mi su geçirenlerden mi geçirmeyenlerden mi tam nasıl bir şey istiyorsun

mouse konusunda da makrolu makrosuz vb.

Veya bu kadar detay düşünmüyorsanız dümdüz önerelim

Klavye mekanik olabilir ama sesi rahatsız etmemeli, makroya ihtiyacım yok. Mouse işini size bırakıyorum @BoyarBuhan

Son düzenleme:
Microsoft Mobile 1850 kablosuz Fare kullanıyorum ben hocam 8 yıl oldu daha hiç bir sorunu yok bir pil takıyorum dandiğinden yaklaşık 1.5 ay götürüyor.

klavye olarak ayarlana bilir ledli klavye öneremem ama
İnca ikg-444 kullanıyorum ben metal kasa olması su geçirmez bir şey istersen öneririm blue switch olması lazım. yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. (metal kasa olması odana aniden gelen misafir çocuğunun kafasına vurma avantajı sağlıyor sağlamlığın yanı sıra)

kulaklık olarak mchose v9 öneririm.

HyperX Cloud 3 nasıldır, kablolu olması sorun oluşturur mu? Hiç kablolu kulaklık kullanmadım.

HyperX Cloud 3 nasıldır, kablolu olması sorun oluşturur mu? Hiç kablolu kulaklık kullanmadım.
Hocam Mchose v9 dan daha kaliteli. ben uzun süreler kablolu kulaklık kullandım sıkıntı yaşamadım sadece kablonun boyu birazcık önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…