6-7 bin TL Full ekipman tavsiyesi

Daryll

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, YouTube için içerik üretiyorum ve iyi bir mikrofon kulaklık lazım. Bir de mouse ve klavyede almak istiyorum, olabilirse numpad olmasın. Mouse Wireless olursa koltukta alacağım, iyi olur bütçe 6-7 bin civarı önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bir de son olarak tabii ki de daha ucuz olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mikrofon önerebilirim 1K civarına Razer Serien mini bakabilirsiniz. Kulaklık içinde Rampage SN-RW77 fiyatına göre çok iyi bir kulaklık. 7.1 olduğu için de ayrıca daha iyi. Renk seçeneklerinden siyah kırmızı olana bakabilirsiniz hem çok şık hem çok iyi. Klavye olarak Rampage KB-R135 red Switch klavyeye bakabilirsiniz. Numpad olmasın demiştiniz. Ayrıca bu klavyenin bir tık daha uzun modeli de var.(yine numpad yok) bende de o model var. Ona da bakabilirsiniz. Onun modelide KB-R136 olması gerekiyor. Klavyeyi alırken Switch ine bakmayı unutmayın red Switch gayet güzel bir sese sahip. Mouse için Glorious Model O Wireless alabilirsiniz en iyi farelerden birisidir. Ayrıca kablolu alacaksanız da fiyatı ucuzluyor bilginize. Toplam hocam fiyatları yazayım.

Razer Serien mini mikrofon 900TL
Rampage SN-RW77 kulaklık 675TL
Rampage KB-R135 red Switch klavye 1580TL
Glorious Model O Wireless mouse 1770TL

TOPLAM: 4925TL

Not olarak da hocam mouse pad ucuz bir şey olduğu için dahil etmedim. Onu zaten halledersiniz.

Hocam mikrofon önerebilirim 1K civarına Razer Serien mini bakabilirsiniz. Kulaklık içinde Rampage SN-RW77 fiyatına göre çok iyi bir kulaklık. 7.1 olduğu için de ayrıca daha iyi. Renk seçeneklerinden siyah kırmızı olana bakabilirsiniz hem çok şık hem çok iyi. Klavye olarak Rampage KB-R135 red Switch klavyeye bakabilirsiniz. Numpad olmasın demiştiniz. Ayrıca bu klavyenin bir tık daha uzun modeli de var.(yine numpad yok) bende de o model var. Ona da bakabilirsiniz. Onun modelide KB-R136 olması gerekiyor. Klavyeyi alırken Switch ine bakmayı unutmayın red Switch gayet güzel bir sese sahip. Mouse için Glorious Model O Wireless alabilirsiniz en iyi farelerden birisidir. Ayrıca kablolu alacaksanız da fiyatı ucuzluyor bilginize. Toplam hocam fiyatları yazayım.

Razer Serien mini mikrofon 900TL.
Rampage SN-RW77 kulaklık 675TL.
Rampage KB-R135 red Switch klavye 1580TL.
Glorious Model O Wireless mouse 1770TL.

Toplam: 4925TL.

Not olarak da hocam mouse pad ucuz bir şey olduğu için dahil etmedim. Onu zaten halledersiniz.

Çok teşekkürler ancak bir de koltuk önerinizi alabilir miyim?

Hocam oyuncu koltukları hani tamamen sizin kendi isteğinize göre seçmeniz gereken bir şey çünkü rahatlığı , sağlamlığı bir çok şeye göre değişiyor. Tabi ki de buna göre fiyatları da değişiyor. Bu sebeple sizin internetten bakmanız daha doğru olacaktır. zaten çok fazla bir seçenek yok. 3 4 farklı markanın ürünleri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı