6-7 bin TL kapalı kask önerisi

exclaubb12

Hectopat
Daha fazla  
Motosiklet kaskı alacağım. Kapalı olsun istiyorum ve LS2 Rapid istemiyorum. Hem belediye dağıtmış gibi herkes de var, hem de her ne kadar temel seviye sertifikaları olsa da niyeyse çok sağlam bir kask gibi gelmiyor. Beden olarak da kafama takılan bir şey var. Kafamı ölçtüğümde 58 cm geliyor beden tablosunda da m olarak gözüküyor ama sıkar mı diye şüphe duyuyorum çünkü belki düzgün ölçememişimdir ya da çok sıkarak mı ölçüm diye o yüzden l mi alsam diyorum çok fark eder mi? Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aşağıdaki modeli buldum hem çevrem de kullananda var hem yorumları da iyi ama m bedeni yok.

Beden olarak öneri veremeyeceğim ama marka olarak HJC almanı öneririm çevremde bu tarz bütçedekilere hep öneririm. HJC'nin düşük orta ve yüksek segment kasklarını kullandım ses yalıtımı ve rahatlık açısından çok iyiler. Sağlamlık açısından da belediyenin verdiği LS2'den kat kat iyidir.

Beden olarak öneri veremeyeceğim ama marka olarak HJC almanı öneririm çevremde bu tarz bütçedekilere hep öneririm. HJC'nin düşük orta ve yüksek segment kasklarını kullandım ses yalıtımı ve rahatlık açısından çok iyiler. Sağlamlık açısından da belediyenin verdiği LS2'den kat kat iyidir.
Hocam peki önerebileceğiniz bir model var mı?

Hocam peki önerebileceğiniz bir model var mı?
Hocam ilk C10 modelini kullandım daha sonra İ71 şimdi de RPHA12 kullanıyorum üçünden de aşırı memnundum. Beden olarak da ben verilen ölçülere uyarak alıyorum. İlk takmalarda biraz sıkıyor daha sonra açılıyor. Kaskı aldığınızda vizördeki yapışkanı sökmeden deneyin uymazsa değişim talep edin çoğu firma kabul ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı