6-7 bin TL monitör önerisi

Yusuf11

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Merhaba, birkaç gündür kendim için monitör arıyorum. Ama bir türlü kendime uygun bir şey bulamadım.

En fazla 6-7k TL olacak. Boyutu 27"den fazla olmamalı. Günlük kullanım, yazılım ve çoğunlukla rekabetçi FPS oyunları oynayacağım.

İnternetten baktım. 27 inç bir monitörde 1920x1080 çözünürlükte piksel gözükür diyorlar yakından bakınca. 2K almak istesem bu sefer Hz düşük olmak zorunda kalıyor.

Şu ürün sizce nasıl?
Hem 240 Hz, hem de 27 inç. Fakat 1920x1080 çözünürlük olduğundan yakından bakınca pikselleri gözükür mü?

Eğer varsa daha iyi bir öneriniz atarsanız sevinirim. Her türlü öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle FPS oyunları oynayacaksanız ASUS'un VG258qm modelini önerebilirim. Kendim de kullanıyorum güzel bir monitör. Vatan Bilgisayar da şu an indirimde 5500 civarına bulabilirsiniz.

Genellikle FPS oyunları oynayacaksanız ASUS'un VG258qm modelini önerebilirim. Kendim de kullanıyorum güzel bir monitör. Vatan Bilgisayar da şu an indirimde 5500 civarına bulabilirsiniz.
Bu ürünü gerçekten çok beğendim, fakat bu TN panel olduğu için arada kaldım. TN panel olmayan aynı özelliklerde ve fiyat bakımından da uygun bir monitör var mı?

İşte aradığım ürün, bu çok iyi.

Son düzenleme:
Minimum ghosting olması adına TN panel tercih etmiştim açıkçası. Ürünün renkleri o kadar iyi ki eski TN monitörlerle alakası yok. Tabii ki yine de bir IPS paneldeki doluluğu veremez o ayrı konu. Tercih size kalmış beğendiğiniz monitörü de test etme şansım oldu ghosting bir TN deki kadar az olmasa da sadece dikkatli bakıldığında fark edilecek kadar az. O yüzden onu da tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı