6-7 bin TL monitör önerisi

Bütçe
6-7 Bin Türk Lirası

BayRessam

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar halihazırda sitede dolu bu başlık altında konu açılmış fakat malum ekonominin durumu dünden bin kat farklı olunca garantiye almak istedim ve yeni bir konu açtım. Arkadaşım monitör almak istiyor bütçesi 6-7 bin TL. Spesifik bir beklentisi yok kendisine sorduğum zaman sadece "ekran" istediğini belirtti. Ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 2543007

Hangi oyunları oynuyor? Renkler, dizi film vb. onun için ne kadar önemli?

Hangi oyunları oynuyor? Renkler, dizi film vb. onun için ne kadar önemli?

Her tür oyunu oynarım diyor, anime falan izleyecekmiş yani renkler önemli sanırım.

Teşekkürler iletiyorum kendisine.

Her tür oyunu oynarım diyor, anime falan izleyecekmiş yani renkler önemli sanırım.
Ozaman kaliteli VA panel onun için çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur dizi ve fimlerde keyif verir.

DEY Elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Üst seviye bir 1080P monitör. Ghosting ve gecikme durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Pivot ve yükseklik ayarı da var. Burası önemli monitör gelir gelmez response time/overdrive ayarını medium yapın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim bunu da iletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…