6-7 bin TL monitör tavsiyesi

Bütçe
6000-7000
Vallahi hocam monitörler hakkında çok bilgisizim şöyle diyeyim ne büyük olsun ne küçük olsun.
Benim monitörün özelliklerini tekrar yazayım bir iki tanesini yazmamışım iyice bilgin olur. Çünkü gerçekten 6000 TL'nin altında bir fiyat bandına sahip ve bu bana göre ucuz bir fiyat bu özellikler için.
1) 0.5 ms gecikmesi var (aslında bu değerler doğru olmayabiliyor)
2)165hz yenileme hızına sahip (birde çevrem de 144hz değere sahip monitörler çoğunlukla kullanılıyor, hikayeli oyunlar ve ekstra online oyunlarda avantaj sağlar az çok 165 gibi bir değer.)
3)Kendi için de kaliteli olmasa da hoparlörü var ama benim işime yaramadı pek fazla
4)Asansörlü bir yapıya sahip, masa küçük bir yükseklik gerektiriyorsa istersen aşağı, film izleyeceksen üstte de çıkıyor (baya fazla üstte alta iniyor bu yüzden her masaya uygun aslında)
5) 24 inç, aslında bu devirde olması gereken standartta, bir ekran büyüklüğüne sahip
6) Bir kaç modu da var. Arkasında bulunan bir iki çeşit tuşla bu modlara ulaşılıyor fakat hiç kullanmadım. Yine ilgini çekerse detaylı olarak internetten bakman daha doğru olur
7) Monitörün ekranı yine asansörlü yapı haricinde birde arkaya doğru ve öne doğru küçük bir açıyla yaslanabiliyor. Bazen hikayeli oyun oynarken güneş çok geldiyse ekranıma öne doğru getiriyorum bazen de ideal bir ortam oluştuysa odam da arkaya doğru yaslıyorum ekranı biraz daha konforlu bir izlenim oluşturuyor

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler elinize sağlık büyük ihtimal AOC modeli alacağım tam bir araştırma yaptıktan sonra.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler elinize sağlık büyük ihtimal AOC modeli alacağım tam bir araştırma yaptıktan sonra.
Hayırlısı. Daha iyileri sizin olsun inşallah. Bende çok bilgili değilim açıkçası donanımlar hakkında. İyice araştırın bence de. İyi geceler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…