6 - 7 bin TL'ye monitör önerisi

MAG olan 27inç ama 10 bit olduğu için attım.

MAG olan 27inç ama 10 bit olduğu için attım.
Teşekkürler hocam ancak 27 inc 1080p'de duyduğum kadarıyla pikseller gözüküyormuş o yüzden tercih etmiyorum.
AOC önerisi için ise, 1 ay önce 24G4X modeli kronik arıza yaptığı için pek sıcak bakmıyorum. Teşekkürler.

Viewsonic
BenQ
Şu iki monitör arasında çok kararsız kaldım BenQ TN panel ama artısı ghosting olayının en minimize şekilde olması ve DyAc+ teknolojisi ViewSonic monitörde çok önerildi forumda ancak IPS ve ışık sızması olayları ghosting tarzı olaylar can sıkıcı olabiliyor. Sadece Valorant ve CS oynayan ve oyunun en akıcı halini görmek isteyen birisiyim. Renkte çok da takıntılı değilim.

Viewsonic
BenQ
Şu iki monitör arasında çok kararsız kaldım BenQ TN panel ama artısı ghosting olayının en minimize şekilde olması ve DyAc+ teknolojisi ViewSonic monitörde çok önerildi forumda ancak IPS ve ışık sızması olayları ghosting tarzı olaylar can sıkıcı olabiliyor. Sadece Valorant ve CS oynayan ve oyunun en akıcı halini görmek isteyen birisiyim. Renkte çok da takıntılı değilim.
BenQ'da ghosting en minimize şekilde değil hocam, hiç yok. TN panelin avantajı bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı