6-7 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
7000

ogulcantsc

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Asus/AOC/MSI/DELL
Merhaba arkadaşlar, laptopumun ekranı kırıldığı için ve servisin ortalama bir monitör parası istemesi üzerine monitör tavsiyelerinizi almaya geldim. Sadece Valorant oynuyorum. Ortalama bütçem 6-7 bin TL arası. Laptopumda DP 1.4 ve HDMI 2.1 portları var. 144-165-180-240 Hz önerilerinize açığım. IPS ve 1 ms GTG olması kâfi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün bu monitörü aldım. 27 inc gerçekten çok büyük ve alışması zor olabilir. Ölü piksel çıkıyor vs. diyenler vardı fakat bende sorun çıkmadı. Değerlendirebilirsin. 2K olması da senin için ileriye dönük olabilir. Ayrıca satıcısı Hepsiburada.
Link

Ben dün bu monitörü aldım. 27 inc gerçekten çok büyük ve alışması zor olabilir. Ölü piksel çıkıyor vs. diyenler vardı fakat bende sorun çıkmadı. Değerlendirebilirsin. 2K olması da senin için ileriye dönük olabilir. Ayrıca satıcısı Hepsiburada.
Link
Ben de arayış içerisindeyim genellikle Ea25 ve Cod warzone oynuyorum. Sizin önerdiğiniz monitör 2k için ideal gözüküyor.

Link
https://app.hb.biz/ghf6UCrhBXn0 bu monitör hakkında ne düşünürsünüz. Aralarında fiyat farkı yok.

Ben de arayış içerisindeyim genellikle Ea25 ve Cod warzone oynuyorum. Sizin önerdiğiniz monitör 2k için ideal gözüküyor.

https://app.hb.biz/ghf6UCrhBXn0 bu monitör hakkında ne düşünürsünüz. Aralarında fiyat farkı yok.
Attığın monitör de özellik olarak pek farkı yok. 0.5ms (MPRT) mevcut Lenovo modelde. Nvidia ekran kartın varsa MSI olanında G-Sync mevcut. Onu alabilirsin. AMD varsa Lenovo olanını öneririm.

Düzeltme: Sizin attığınız modelde de 0.5ms gözüküyor ama ürün başlığına 1ms diye yazılmış. Anlayamadım hangisi doğru.

Link
Hocam siz ne tarihte aldiniz ben aldim 1 adet olu piksel var.

Link

Aynısını ben de aldım Hepsiburada'dan ilk başta yoktu monitör de sonra RDR2 girdim 5 dk sonra tam ekranın ortasında ölü piksel oluştu bende iade talebinde bulundum :)

Aynısını ben de aldım Hepsiburada'dan ilk başta yoktu monitör de sonra RDR2 girdim 5 dk sonra tam ekranın ortasında ölü piksel oluştu bende iade talebinde bulundum :)
Birden fazla mı meydana geldi? Zaten alırken sorun yaşayanları gördüm ama sorun olurssa iade talebi açarım. Satıcı Hepsiburada sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı