6 - 7 bin TL'ye R5 7500F için anakart önerisi

Bütçe
6000-7000 TL

dreambullet

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Minimum 6000 MHZ 32 GB
İşlemci
7800X3D-9800X3D
Merhaba, şu an 7500F ile ileride de x3D bir işlemciyle kullanmak üzere bir anakart arıyorum, aradığım anakartın görünüşü çok önemli değil. Bir kaç anakart arasında kaldım, öneriler için şimdiden teşekkürler. B650 de olabilir kasam müsait.

Şu an için aklımdaki ilk tercih, hem soğutma hem portlar olarak hem de görsel olarak güzel duruyor.

2. tercihim bu yine soğutma ve slotlar olarak beni tatmin ediyor. 2 ram slotu var ama 32 GB kullanacağım için çok da önemi yok.

Bu anakart da Asrock'un bir alternatifi. Yalnız BIOS brick olaylarından dolayı biraz soğudum.

Aslında hem fiyat hem soğutma hem de özellikler olarak çok güzel ama bir ara işlemci yakma muhabbeti vardı ASUS kartlarda, o yüzden bu anakarttan da soğudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu biostar tam bi F/P kralı diyebilirim. Ram frekansı az geldiyse bunlarada bakabilirsiniz. Minimum 4 bellek yuvalı ve wifi-bluetooth sahip anakart almanızı öneririm.

Hocam bu biostar tam bi F/P kralı diyebilirim. Ram frekansı az geldiyse bunlarada bakabilirsiniz. Minimum 4 bellek yuvalı ve wifi-bluetooth sahip anakart almanızı öneririm.
4 Ram slotuna ihtiyacım yok. 32 GB uzun süre götürecektir. B650-S biraz fazla ısınıyor gibi. Biostarı bilmiyorum açıkçası bakacağım.
Screenshot_2024-11-22-11-02-57-754_com.google.android.youtube.jpg

Hocam bugün Gaming Plus modeli elime ulaştı. Bende pek emin olmadan sipariş ettim açıkçası konuyu takipteyim son tercihinizi merak ediyorum.

Ryzen 5 9600x le kullanıcam bu anakartı

Bunu öneririm.
Testine burdan bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Uchiha Shisui Hocam hala bir anakart seçemedim, yardımcı olabilir misiniz?​

Hocam bugün Gaming Plus modeli elime ulaştı. Bende pek emin olmadan sipariş ettim açıkçası konuyu takipteyim son tercihinizi merak ediyorum.

Ryzen 5 9600x le kullanıcam bu anakartı
B650 Tomahawk wifi aldım, bana en mantıklı kart bu geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı