6,7 ve 8. sınıfın açığı kaç ayda kapatılır?

MuhammetH

Femtopat
Daha fazla  
Bazı neden ve olaylardan dolayı 6,7 ve 8. sınıf konularını hiç bilmemem bu durumun ileri zamanlarda bana sorun yaşatacağını öğrendiğim için açıklarımı tamamen kapatmak istiyorum. Bu açıkları kapatmak kaç ay alır? Ne yapmalıyım? Nasıl yol izlemeliyim?

En kısa sürede bitmesi için ne kadar zaman gerekirse o kadar çalışacağım çalışmaktan kusana kadar.
Biraz araştırdım. Bence özel ders al alabiliyosan. Matematik zorlar büyük ihtimalle altyapinda yok.

EBA'dan yararlanabilirsin dostum. Bence 7-8 biraz ağır olduğundan en az 5 ay sürer. Yaşınıza göre de değişir tabii.

EBA'dan yararlanabilirsin dostum. Bence 7-8 biraz ağır olduğundan en az 5 ay sürer. Yaşınıza göre de değişir tabii.

Günlük 5-7 saat vaktimi 7 ve 8. sınıf konularını ayırdığımı düşünürsek 5 ay gibi bir süreye razıyım ancak şundan korkuyorum: Ya açıklarımı kapatayım derken liseden geri kalırsam?

İstekliyseniz çok rahat yaparsınız kaygılanmayın.
Yazın çalışmaya razıysanız zaten ders yok sadece kendiniz çalışabilirsiniz yani okul olmadığı için geri kalmazsınız.

İstekliyseniz çok rahat yaparsınız kaygılanmayın.
Yazın çalışmaya razıysanız zaten ders yok sadece kendiniz çalışabilirsiniz yani okul olmadığı için geri kalmazsınız.

Hocam yaz tatilinin gün sayısı düşürüldü diye biliyorum 90-30 = 70 gün (yanlış biliyorsam doğrusunu söylerseniz sevinirim) yaz tatilinde çalışma isteğim var. Dediğim gibi çalışmaktan kusana kadar çalışabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…