eloinf Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 3 30 Mayıs 2022 #11 MuhammetH dedi: Hocam yaz tatilinin gün sayısı düşürüldü diye biliyorum 90-30 = 70 gün (yanlış biliyorsam doğrusunu söylerseniz sevinirim) yaz tatilinde çalışma isteğim var. Dediğim gibi çalışmaktan kusana kadar çalışabilirim. Genişletmek için tıkla... 11 hafta yaz tatili son 2 hafta da ders işlenmiyorsa gitmezsiniz 95 gün olur. Siz bu azimle daha kısa sürede de bitirebilirsiniz yeter ki başlayın.
MuhammetH dedi: Hocam yaz tatilinin gün sayısı düşürüldü diye biliyorum 90-30 = 70 gün (yanlış biliyorsam doğrusunu söylerseniz sevinirim) yaz tatilinde çalışma isteğim var. Dediğim gibi çalışmaktan kusana kadar çalışabilirim. Genişletmek için tıkla... 11 hafta yaz tatili son 2 hafta da ders işlenmiyorsa gitmezsiniz 95 gün olur. Siz bu azimle daha kısa sürede de bitirebilirsiniz yeter ki başlayın.
M MuhammetH Femtopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #12 eloinf dedi: 11 hafta yaz tatili son 2 hafta da ders işlenmiyorsa gitmezsiniz 95 gün olur. Siz bu azimle daha kısa sürede de bitirebilirsiniz yeter ki başlayın. Genişletmek için tıkla... Değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin ve içimdeki kaygı ve kuruntuları cevabınla dindirdiğin için çok teşekkür ederim.
eloinf dedi: 11 hafta yaz tatili son 2 hafta da ders işlenmiyorsa gitmezsiniz 95 gün olur. Siz bu azimle daha kısa sürede de bitirebilirsiniz yeter ki başlayın. Genişletmek için tıkla... Değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin ve içimdeki kaygı ve kuruntuları cevabınla dindirdiğin için çok teşekkür ederim.
eloinf Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 3 30 Mayıs 2022 #13 MuhammetH dedi: Değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin ve içimdeki kaygı ve kuruntuları cevabınla dindirdiğin için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim iyi sosyaller.
MuhammetH dedi: Değerli vaktini ayırıp cevap verdiğin ve içimdeki kaygı ve kuruntuları cevabınla dindirdiğin için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim iyi sosyaller.