6-8 bin TL monitör tavsiyesi

Bedo5353

Hectopat
5, 6 yıldır AOC kullanırım. Tavsiye ederim hocam. Daha uygun bir model olarak bunu da tavsiye ederim. Amacınız yüksek yenileme hızı ise AOC tavsiyemdir.

Altarnetif başka bir öneri verecek olursam bu da iyi bir monitör.

Bence 270-240Hz almaya değmez.

5, 6 yıldır AOC kullanırım. Tavsiye ederim hocam. Daha uygun bir model olarak bunu da tavsiye ederim. Amacınız yüksek yenileme hızı ise AOC tavsiyemdir.

Bu abimizinkini alabilirsiniz.

Alternatif başka bir öneri verecek olursam bu da iyi bir monitör.

En az 240 Hz düşünüyorum şu an 8 bin TL bütçem var zaten üstte attığımı bekleyip onu alırım o zaman çift monitör yapacağım diğer 144 Hz genellikle FPS oyunları oynayan bir oyuncuyum alacaksam daha yüksek bir Hz almayı düşünüyorum o zaman AOC'un biraz daha indirimini kovalayayım.

En az 240 Hz düşünüyorum şu an 8 bin TL bütçem var zaten üstte attığımı bekleyip onu alırım o zaman çift monitör yapacağım diğer 144 Hz genellikle FPS oyunları oynayan bir oyuncuyum alacaksam daha yüksek bir Hz almayı düşünüyorum o zaman AOC'un biraz daha indirimini kovalayayım.

Attığım Dell modeli (280Hz OC) incelemesine bakmıştım. Güzel monitör. YouTube'da var incelemesi.

Pekii onu mu almak daha mantıklı yoksa AOC mu ikisi de aynı fiyat bandında.

İkisi de üzmez hocam. Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın. Değerleri kağıt üzerinde aynı. Yenileme hızlarında o da zaten OC sayesinde. 40Hz hissetmek bence zor. Parlaklık olarak (nit) Dell daha iyi gözüyor. Fakat ikisi de üzmez hocam. Hangisine uygunsa bütçe onu alın.

Dell inceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
AOC ile arasında kaldım. Şu an bir iki gün daha bekleyeceğim.

@BerkayZ87 forumda gezerken monitörler hakkında bilgin olduğunu gördüm 8 bin TL bandında yüksek hzli bir önerin var mıdır? Yoksa yukarıda attıklarımdan herhangi birisi iyi midir?

AOC da kendi fiyatina gore iyi bir monitör isteğinize ve butcenize bagli bu biraz arada biri 180 Hz biri 280.

AOC da kendi fiyatina gore iyi bir monitör isteğinize ve butcenize bagli bu biraz arada biri 180 Hz biri 280.

AOC alacaksaniz da 27 inc alin daha guzel bence fiyat farki da yok hem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı