6-8 bin TL'ye 2K 144-240Hz IPS monitör önerisi

BlackVision

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 27 inç, 2K, 144 ve üstü Hz olacak şekilde bir monitör arıyorum. IPS ekran olmalı.
ViewSonic 27" VX2780J-2K modeli nasıldır sizce? Kontrast ve yazılımı konusunda bazı sıkıntılar duydum.
Başka önereceğiniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçede alabilceğiniz en iyi monitor o diyebilirim bütçenizi dahada arttırırsanız aşağıdaki modelede bakın isterseniz.

Alabilirsin o bütçede çok alternatif yok zaten.
10k civarlarına çıktığımda başka neler alabilirim. Dell'de pek inceleme göremedim siz kullanıyor musunuz farkları nedir neden alınmalı

10k civarlarına çıktığımda başka neler alabilirim. Dell'de pek inceleme göremedim siz kullanıyor musunuz farkları nedir neden alınmalı
Pek FP bir ürün değil eskiden 9.5 10k bandında satılıyordu, ancak vıewsonıc hakkındaki sorunlar sizi endişelendiriyosa bunu alın derim sorunsuz denilebilcek bir ürün, HDMI sürümü daha güncel ve parlaklığı daha fazla ancak kayda değer bir fark varmı onada siz karar verin.

Bunlar var mesela 24 inç olarak ancak FHD. Adam akıllı 2K için 10 bin TL gibi bütçelere çıkmanız lazım.

10 bin TL'ye de bunlar var.

Yazı tura atarım derseniz bu var, paneli vb. fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…