Anakartımda bir adet sys fan çıkışı var. Yakın zamanda da altı adet fana sahip olacağım. Fanların hızını kontrol etmek istiyorum. Bu fanları anakarta nasıl bağlarım? Arctic Fan Hub 10 Portlu PWM SATA Güç Destekli veya Deep Cool FH-10 On Portlu Fan Çoklayıcı alsam işimi görür mü?
İlk Bakış Standart bir kutu içeriğine sahip olan ürün; bir çift yapışkanlı mıknatıs ve yapışkanlık bant ile gelmekte. Bir ucu 4 pin şeklinde anakart bağlantısı sağlayacak ve diğer ucu 2 pin olarak Hub bağlantısı olacak kablosu ile QR kod içeren montaj destek kartı şeklinde kutu içeriği...
İlk Bakış Standart bir kutu içeriğine sahip olan ürün; bir çift yapışkanlı mıknatıs ve yapışkanlık bant ile gelmekte. Bir ucu 4 pin şeklinde anakart bağlantısı sağlayacak ve diğer ucu 2 pin olarak Hub bağlantısı olacak kablosu ile QR kod içeren montaj destek kartı şeklinde kutu içeriği...
Malesef öyle o yüzden farklı satıcılar olmuyor. Kendi sitesini bilerek söylemedim çünkü iletişimleri iyi değil. En azından güvenilir siteler üzerinden almak daha iyi olur diye düşünüyorum.