6 ay boyunca full body yapmak

Şu anki programında çok fazla kol hareketi var. Ön arka için 4 hareket yapsan yeterli.

Arkadaş Fullbody'yi yanlış anlamış hocam.

4'er hareket kol ne hocam fullbody bu.

Amacım estetik görünmek o yüzden bacağa çok önem vermiyorum kolu daha fazla çalışınca çok hızlı gelişim gördüm o yüzden bu şekilde yapıyorum.

Bacağı ikince kere rüyanızda çalışıyorsunuz galiba? Sırt göğüs vs bunlar önemsiz. Haftalık Set sayısı nedir?
yazmayı unutmuşum bir de hamstring curl yapıyorum

Hocam bunun bir limiti yok. Biceps zaten nötr kas grubu. Toparlansa da toparlanmasa da liftlere ne pozitif ne negatif etkisi olur. Ama Triceps fazla çalışılırsa benchten çalar. Onu dengelemeliyiz.
bench press yapmıyorum zaten sorun olmaz herhalde

Amacım estetik görünmek o yüzden bacağa çok önem vermiyorum kolu daha fazla çalışınca çok hızlı gelişim gördüm o yüzden bu şekilde yapıyorum.
Alakası bile yok, yoksa yaz gelince eşofmanla gezmek zorunda kalırsın.
yazmayı unutmuşum bir de hamstring curl yapıyorum
Onu sana söylemedim ki?
bench press yapmıyorum zaten sorun olmaz herhalde
Demek istediğim genel itişlerinden çalar. Sonra burada konu açarsanız. Yok platoya girdim ne yapmalıyım yok liftlerim neden artmıyor gibi gibi. Matematik sabittir, doğru tektir.

O zaman tricepsi 2 gün arayla çalışırsam bu programla devam etmemde sakınca var mıdır ?

O zaman tricepsi 2 gün arayla çalışırsam bu programla devam etmemde sakınca var mıdır ?
Hocam Set sayını, RIR değerini bilmiyorum ki? Nasıl spesifik olarak şunu yap bunu yap diyebilirim?

Gerçi söylemiştin galiba her hareket 3'er Set. Bazı hareketler için fazla, bazı hareketler için az. Onu optimize et. Ayrıca Failure mi gidiyorsun diyeceğim o da mümkün değil.

Hocam düzgün formda, hareketten çalmadan, olması gereken ağırlıklara antrenmanın yarısında bütün gücün biter tamamlayamazsın hele 3x12 de imkansız bir program. Tavsiyem split programa geçmeniz. Programdaki yoğunluğu azaltıp kasa odaklanabilirsen daha hızlı gelişim görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…