6 ay boyunca hayalet moduna geçilir mi?

Loqsy0917

Hectopat
Daha fazla  
Açıkçası hayalet derken bilgisayarı 6 ay boyunca açmiyacağım telefonu açmiyacağım sadece ders uyu kalk ders uyu döngüsüne girmek iyi midir veya bilgisayardan bir süre e-ticaret yaptım ve gayet iyi paralar elde ettim kar elde ettim devam etsem mi yoksa hayalet moduna mı geçsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
6 aysa özellikle, YKS içindir tahminimce. Sadece ders ve uyku döngüsünde çabuk sıkılırsınız arada kafa dağıtmak iyidir abartmadan.

Kafayı yersin.

Bunalıma girersiniz hocam. Arada kafa dağıtmak için bilgisayar ve telefon ile uğraşabilirsiniz. Bilgisayardan e-ticaret yapıp telefondan oyun oynayabilirsiniz. Hem kazanıp hem kafa dağıtırsınız.

Ders çalışmak için telefon, bilgisayardan uzaklaşmana gerek yok. Her ders çalışan uzaklaşmıyor bu aletlerden. Senin disiplinin, motivasyonun yok. Yani istediğin zaman telefonu bırakıp derse bsşlayamıyorsun. Eğer kendine hakim olup istediğin zaman çalışabilirsen sorun çözülür.

Bunalıma girersiniz hocam. Arada kafa dağıtmak için bilgisayar ve telefon ile uğraşabilirsiniz. Bilgisayardan e-ticaret yapıp telefondan oyun oynayabilirsiniz. Hem kazanıp hem kafa dağıtırsınız.

Güzel olabilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…