E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 10 Aralık 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: Tamamdır, sonra kendine bir program ayarla. Kapasitene göre yap bunu, eğer kapasitenden fazla çalışırsan zaten verim alamazsın. Ve ara vermeyi unutma bu çalışma esnasında insanı toparlar. Genişletmek için tıkla... Notion uygulamasını kullanarak bir program hazırladım. Haftada 3 gün spora vs. de gittiğim için buna göre hazırladım. Her 3-4 pomodoroda bir +5 dk mola toplamda 10 dk mola oluyor. Bence iyi benim için.
Şebnem Ferah dedi: Tamamdır, sonra kendine bir program ayarla. Kapasitene göre yap bunu, eğer kapasitenden fazla çalışırsan zaten verim alamazsın. Ve ara vermeyi unutma bu çalışma esnasında insanı toparlar. Genişletmek için tıkla... Notion uygulamasını kullanarak bir program hazırladım. Haftada 3 gün spora vs. de gittiğim için buna göre hazırladım. Her 3-4 pomodoroda bir +5 dk mola toplamda 10 dk mola oluyor. Bence iyi benim için.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 10 Aralık 2023 #12 Birden 9 küsur saat çalışarak başlama. Çabuk sıkılırsın yavaş yavaş düzeni oturtmaya çalış.
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 10 Aralık 2023 #13 Algoritmik dedi: Birden 9 küsur saat çalışarak başlama. Çabuk sıkılırsın yavaş yavaş düzeni oturtmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Hocam işte geçen haftaya kadar 4-6 saat falan çalışıyordum. Ama fena üşüttük.
Algoritmik dedi: Birden 9 küsur saat çalışarak başlama. Çabuk sıkılırsın yavaş yavaş düzeni oturtmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Hocam işte geçen haftaya kadar 4-6 saat falan çalışıyordum. Ama fena üşüttük.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.303 Çözümler 6 10 Aralık 2023 #14 E.E.K dedi: Hocam işte geçen haftaya kadar 4-6 saat falan çalışıyordum. Ama fena üşüttük. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sınava az bir zaman kaldı. Gönlünce olsun.
E.E.K dedi: Hocam işte geçen haftaya kadar 4-6 saat falan çalışıyordum. Ama fena üşüttük. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sınava az bir zaman kaldı. Gönlünce olsun.
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 10 Aralık 2023 #15 Algoritmik dedi: Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sınava az bir zaman kaldı. Gönlünce olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Algoritmik dedi: Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım sınava az bir zaman kaldı. Gönlünce olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.